Rompetrol a câștigat contractul de livrare de motorină pentru locomotivele CFR Călători

Rompetrol Downstrean, divizia de comercializare a carburanților din cadrul grupului Rompetol (KMG International), va livra, timp de trei luni, motorină pentru locomotivele diesel și automotoarele companiei de transport feroviar CFR Călători.

Rompetrol Downstream va livra 9.000 de tone de carburant pentru operatorul feroviar de stat. Valoarea totală a contractului este de 49,5 milioane de lei, mult sub suma estimată inițial de CFR Călători atunci când a publicat anunțul de licitație în sistemul electronic de achiziții publice, de 62,5 milioane de lei.

Compania a câștigat contractul în urma unei licitații în care prețul ofertei a avut un punctaj de 95%, iar termenul de livrare 5%. Livrarea cantităților de motorină în depozitele companiei feroviare este asigurată tot de Rompetrol.

Rompetrol Downstream este divizia de retail a Grupului KMG International în România. La finele primului trimestru din 2023, compania opera o rețea de 1.284 de puncte de comercializare carburanți, formată din stațiile proprii Rompetrol, Partener Rompetrol, dar și stații mobile – Rompetrol Express și baze interne (rezervoare de 9 și 20 metri cubi amplasate în incinta companiilor din diverse domenii de activitate – transporturi, construcții, agricultură etc.).

În plus, compania operează la nivel national și șase depozite de carburanți, circa 280 de stații de încărcare auto cu gaz petrolier lichefiat – GPL și peste 7.000 de puncte de distribuție butelii GPL/Rompetrol casnic.

 

Adaugati comentariu