EvoBus devine Daimler Buses din 12 iulie

EvoBus GmbH, o subsidiară deținută în totalitate a segmentului Daimler Buses la Daimler Truck, va fi redenumită în Daimler Buses GmbH.

Schimbarea numelui va avea loc în toată Europa și se aplică în mod corespunzător tuturor companiilor naționale. Centrele de service asociate, cunoscute anterior sub numele de „BusWorld Home”, vor primi, de asemenea, un nou nume și vor deveni Centre de Service Daimler Buses începând cu jumătatea lunii iulie. Fosta EvoBus GmbH va beneficia de notorietatea mărcii în toate unitățile de afaceri și, în același timp, va sublinia afilierea sa cu Daimler Truck Group.

Till Oberwörder, CEO al Daimler Buses: „Cu EvoBus, avem un mare succes timp de aproape trei decenii și suntem mândri de asta. Acum așteptăm cu nerăbdare un nou capitol ca Daimler Buses GmbH – și avem multe pregătite pentru noi înșine. Vrem să conducem transformarea industriei noastre către o mobilitate fără emisii și să câștigăm clienți și talente. Noul nume ne va ajuta să realizăm acest lucru, deoarece operarea sub acest brand va însemna că nu va trebui să explicăm prea multe.”

După fuziunea Mercedes-Benz Omnibusse cu marca Kässbohrer Setra, producătorii de autobuze și autocare au fuzionat sub marca EvoBus în urmă cu 28 de ani. De atunci, compania a crescut continuu și oferă autobuze și autocare de înaltă calitate în toate segmentele. Astăzi, are o forță de muncă de aproximativ 10.000 și 13 filiale în toată Europa.

Daimler Buses

Fiind unul dintre cei mai importanți producători de autobuze și autocare din lume, cu numeroase companii naționale, segmentul Daimler Buses de la Daimler Truck este responsabil pentru activitățile globale ale mărcilor de autobuze, autocare și servicii Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus și BusStore. Gama de produse Daimler Buses variază de la autocare, autobuze interurbane, autobuze urbane și autobuze speciale până la șasiu de autobuze. Pe lângă producția și vânzarea de autobuze noi, precum și de autocare, Daimler Buses se mândrește, de asemenea, cu o rețea globală de servicii și oferă servicii complete, centrate în jurul vehiculelor, către o piață pentru autobuze uzate, precum și autocare.

Printre site-urile Daimler Buses se numără Daimler Buses GmbH cu numeroase filiale în toată Europa, Daimler Buses Latin America în Brazilia, Daimler Buses Mexico, Daimler Coaches North America și afacerea cu autobuze a Mercedes-Benz Türk A.Ş în Turcia.

Adaugati comentariu