RoadStars România Mercedes-Benz Mineralport
Home Camioane RoadStars România, experiențe la volanul camioanelor Mercedes
CamioaneTransportatori

RoadStars România, experiențe la volanul camioanelor Mercedes

46

RoadStars România, platforma de informare și discuții pentru șoferii și pasionații de camioane, a compilat, în prima jumătate a anului 2019, informații și reportaje cu reprezentanţi ai companiilor de transport româneşti și străine, dar și povești de viață și experiențe ale șoferilor profesioniști.Mercedes-Benz Daniel El RayoRoadStars România a continuat și în 2019 seria interviurilor cu șoferi profesioniști, avându-i protagoniști pe Leo Vodnicear, Daniel El Rayo și Grațian Bârsan. Cei trei traversează Europa în lung și în lat la bordul lui Mercedes-Benz Actros, camionul ideal pentru șoferii de cursă lungă. Deși parcursul lor ca soferi profesioniști diferă, toți trei sunt de acord cu privire la un aspect esențial: camionul este cel mai important în această meserie, pentru că de multe ori devine a doua casă a șoferilor profesioniști. Pasiunea pentru condus reprezintă încă un aspect important ajutându-i pe aceștia să exceleze în această meserie solicitantă, motivându-i să pună bazele propriilor afaceri, cum este cazul lui Silviu Sandor, un șofer de camion cu experiență de peste 20 de ani, care a fondat compania Chisped Trasporti Ro SRL.

Mercedes-Benz Actros pentru DumagasMercedes-Benz Actros este partenerul de încredere și pentru Dumagas Transport S.A, compania pentru care mai mult de jumătate din cifra de afaceri este reprezentată de transportul internațional de marfă. Dumagas a achiziționat anul acesta 36 de camioane noi Mercedes-Benz Actros.

Mercedes-Benz KemcristalSiguranța, fiabilitatea și seriozitatea sunt cuvinte cheie în acest domeniu, iar Kemcristal, cel mai mare producător din România de coagulanți anorganici şi reactivi chimici pentru tratarea apelor în scopul potabilizării, și RoyalTrans, compania care realizează transporturi de tip air cargo în întreaga Europă, pot certifica acest lucru. Mercedes-Benz Actros asigură un nivel ridicat de eficiență siguranță și în special fiabilitate, fiind, în opinia transportatorilor, camionul ideal.

Mercedes-Benz SkinzerPasiunea pentru Mercedes-Benz a fost atent documentată în interviurile RoadStars. De exemplu, de la Denes Szabo, admnistratorul companiei Szinker SRL, am aflat că pentru el Mercedes-Benz înseamnă robustețe, încredere și o relație pe termen-lung, parcul auto al companiei numărând 30 de camioane – Actros și Atego, mai noi sau mai vechi, toate foarte bine întreținute.

Mercedes-Benz MineralportAceastă pasiune nu se aplică doar în domeniu transporturilor pe distanțe lungi, ci și în cel al construcțiilor: compania Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate minerale din zona Olteniei, a achiziționat recent 10 autobasculante Mercedes-Benz Arocs pentru a face față tuturor provocărilor și sarcinilor grele de zi cu zi, noile vehicule alăturându-se celor 10 camioane Mercedes-Benz Axor deja existente în flotă.

Mercedes-Benz ADPP BalotestiNu în ultimul rând, autospecialele Mercedes-Benz se remarcă și în domeniul administrativ. Astfel, în Balotești, comuna aflată la 23 km de București, compania ADPP (Administrarea Domeniului Public și Privat SRL) a optat pentru autogunoiere Mercedes-Benz Arocs și automăturătoare Mercedes-Benz Atego. Reprezentanții ADPP se declară foarte mulțumiți de performanțele vehiculelor care se află de câtiva ani în serviciul comunității.

Universul Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Actros este alegerea ideală a administratorilor de flote din diverse domenii, dar și din cel educațional. Astfel, școala de conducători auto Werner Heck din localitatea Frankenthal (Germania) se bazează pentru instruirea șoferilor de camion pe un model Actros cu toate sistemele de asistență disponibile.

Dachser, firma de servicii logistice cu sediul în Stuttgart, a integrat în propria flotă, modelul eActros, fără emisii și silențios, ce este utilizat în zona metropolitană Stuttgart. Modelul eActros face parte din așa-numita ”flotă inovatoare” a diviziei Mercedes-Benz Trucks, care testează în practică camionul electric de tonaj greu.

Despre RoadStars powered by Mercedes-Benz Trucks

RoadStars este o platformă online interactivă, lansată de Mercedes-Benz Trucks, dedicată transportatorilor, șoferilor şi celor pasionați de camioane. Fie că sunt şoferi, transportatori, antreprenori sau fani ai camioanelor, pe RoadStars fiecare găseşte exact informația de care are nevoie. Interfața dinamică, conținutul video, articolele exclusive şi funcțiile social media sunt invitația de a deveni membru al platformei. Disponibilă în 19 limbi naționale, platforma RoadStars, lansată în România în 2016, oferă utilizatorilor posibilitatea de a intra într-o comunitate activă, unde fiecare poate comenta, încărca imagini, discuta sau împărtăşi conținut.

Mai multe informații despre RoadStars by Mercedes-Benz Trucks sunt disponibile online la: www.RoadStars.mercedes-benz.com/ro_RO/home.html.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...