Azi începe Camion Fest, ediția de vară 2019

Cefin Trucks organizează în perioada 21-22 iunie un nou eveniment dedicat camioanelor rulate, Camion Fest (ediția de vară 2019). Organizatorii promit să-și întâmpine clienții cu muzică, surprize culinare, voie bună şi evident, multe oferte speciale.
Camion Fest ediția de vară 2019

Pe lângă numeroasele oferte pentru o gamă largă de vehicule comerciale rulate, la Camion Fest, ediția de vară 2019, se vor oferi și premii speciale pentru primii 10 clienți: o binemeritată vacanță. Astfel, veți putea pleca acasă cu camionul dorit și, în plus, primești un voucher cadou cu care îți poți planifica un concediu de vis.

”În cadrul evenimentelor Camion Fest ne dorim să consolidăm relația cu clienții noștri și să creăm un prilej de interacțiune în zona care ne pasionează pe toți – vehiculele comerciale. Și prin această serie de evenimente dorim să subliniem încă o dată calitatea serviciilor Cefin Trucks”, a declarat Paul Drăniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks.

Evenimentul se va desfășura în parcarea sediului Cefin Trucks din București (Strada Italia 1-7, Autostrada București – Pitești). În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.

În timpul Camion Fest, camioanele au preturi surpriză, valabile doar pe perioada evenimentului. Poți vedea aici câteva dintre vehiculele aflate în promoție.

Adaugati comentariu