Home Camioane Renault T P-Road, autotractorul transformat în camion rigid
CamioaneNoutati

Renault T P-Road, autotractorul transformat în camion rigid

34

Renault Trucks își extinde gama de camioane rulate produse de ”Used Trucks Factory”, unitate încorporată în cadrul fabricii din Bourg-en-Bresse. Modelul T P-Road este rezultatul conversiei autotractoarelor T în camioane rigide.După Renault Trucks T X-Road, un autotractor transformat în camion de aprovizionare a șantierelor, Used Trucks Factory propune acum un nou model în gama sa de camioane rulate personalizate. T P-Road este transformat din autotractor într-un camion rigid personalizat și este dedicat clienților care caută vehicule rulate certificate și de înaltă calitate.

În atelierul Used Trucks Factory din cadrul fabricii din Bourg-en-Bresse, camioanele rulate relativ noi sunt selectate riguros, după ce sunt verificate în aproape 200 de puncte. Apoi, acestea sunt convertite conform standardelor de producției ale constructorului de camioane.

Înainte de orice conversie, biroul de design al Renault Trucks și inginerii de calitate fac un studiu specific pentru fiecare proiect în parte. Procesele industriale de producție și controlul calității are aceleași standarde stricte ca cele aplicate la construcția vehiculelor noi.

Pentru a realiza conversia, cabina, lanțul cinematic și suspensia sunt mai întâi îndepărtate, astfel încât șasiul existent să fie modificat pentru ampatamentul dorit de client. Acest proces garantează robustețea vehiculului și potrivirea cu orice tip de suprastructură și aplicație.

Apoi, modelele T P-Road trec prin aceleași controale stricte de calitate și teste de drum ca și vehiculule noi, înainte de a fi livrate către dealerii Renault Trucks.

Modelul T P-Road este disponibil pentru început în versiuni 4×2, cu posibilitatea de a alege dintre trei lungimi de ampatament (5.600, 6.000 și 6.500 mm), după nevoile clienților. Vehiculele pot fi de asemenea personalizate pentru școlile de șoferi sau companiile care se ocupă de mutări.

T P-Road are o garanție de un an sau 120.000 km. Garanția producătorului acoperă componentele lanțului cinematic (motor, cutie de viteze și punți) și se aplică la toate centrele de vânzări și service Renault Trucks din Europa.

Renault Trucks T P-Road 02

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...