Renault T este THE BOSS. Doar în jocuri!

Renault Trucks are o nouă versiune cu design special, denumită curajos THE BOSS Edition. Noul model este disponibil însă doar pentru fanii mărcii din jocul Euro Truck Simulator 2.
Renault T THE BOSS Edition

Renault inovează din nou. După ce a lansat o ediție specială pentru camioane rulate, producătorul francez lansează și una virtuală. Astfel, gama Renault T din jocul Euro Truck Simulator 2 dispune acum de un design special, intitulat THE BOSS Edition.

Renault T THE BOSS EditionInițial, Renault a vrut să utilizeze acest design în lumea reală, dar ideea a fost abandonată din cauza dificultăților cauzate de pandemia de coronavirus. Totuși, în colaborare cu SCS Software, producătorul ETS 2, Renault a decis să facă acest cadou fanilor mărcii.

THE BOSS Edition există și în viața reală, dar doar ca machetă. 4 astfel de modele la scară redusă pot fi câștigate de cei care adoptă noul design în jocul ETS 2. Utilizatorii trebuie doar să facă o captură de ecran cu camionul lor și să îl posteze pe canalele social media (Facebook, Twitter, Instagram) ale Renault Trucks sau SCS Software, cu hashtagul #ImTheBoss.

Screenshot-ul poate fi făcut oricunde în joc, cu sau fără remorcă, tunat sau nu. Singura condiție este ca imaginea să fie postată înainte de 12 octombrie, ora 23:59 CEST.

Adaugati comentariu