Home Noutati Reabilitare linii de tramvai București
Noutati

Reabilitare linii de tramvai București

60

Primăria Capitalei reia licitația pentru două loturi ce includ reabilitarea a peste 18 km de linii de tramvai. În procedura inițială, nu a fost depusă nicio ofertă pentru 4 din cele 15 loturi licitate.

„Se reia licitația pentru reabilitarea liniilor de tramvai pentru loturile 1 și 15, unde nu s-au prezentat ofertanți, în acest sens fiind actualizați în ședința de astăzi a Consiliului General al Municipiului București indicatorii tehnico-economici”, a transmis consilierul general al Capitalei.

LOT 1 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18 km, cale dublă linie curentă, acces și retragere, în valoare totală estimată de918,12 milioane de lei fără TVA.
LOT 15 – Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului între Bd. Camil Ressu și Strada Baba Novac, lungime traseu 0,220 km cale dublă linie curentă în valoare totală estimată de 10,08 milioane de lei fără TVA.

Proiectul reabilitării celor 50 de km de linii de tramvai, din care fac parte și cele două loturi, este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de Primăria Capitalei.

Pe 22 martie s-a încheiat etapa de depunere a ofertelor în cadrul licitației inițiale pentru reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai care leagă zone importante ale orașului și se află pe artere intens circulate. Au fost depuse oferte pentru 11 din cele 15 loturi licitate.

Puteți consulta aici lista celor 15 loturi, așa cum apare în SEAP.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...