Raben România, creștere de 50% în primele 9 luni din 2019

Raben Logistics România, parte a Grupului internațional de logistică Raben, a înregistrat o creștere de 50% a veniturilor totale în perioada ianuarie – septembrie 2019, ajungând la 6 milioane de euro, în timp ce numărul angajaților a crescut cu 32,8%, pe fondul creșterii numărului de clienți.
Raben România

Rezultatele solide ale companiei în primele nouă luni ale anului se datorează creșterii calității serviciilor Raben Logistics România, fapt ce a dus la atragerea de noi clienți, precum și la îmbunătățirea relațiilor cu aceștia.

”Raben Logistics România a raportat rezultate îmbunătățite, sprijinite de eforturile echipei noastre de a livra clienților soluții logistice inovatoare și de înaltă calitate și de a răspunde nevoilor acestora. Sunt mândru de rezultatele obținute de echipa Raben Logistics România în aceste nouă luni, iar progresul în ceea ce privește situația financiară este dovada faptului că eforturile susținute și continue dau roade. Ne continuăm angajamentul de a livra servicii la cele mai înalte standarde, menite să satisfacă cerințele riguroase ale clienților noștri, prin eforturile noastre constante de a inova pentru a dezvolta cele mai bune soluții în domeniul logistic”, a spus Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics Romania.

În perioada ianuarie – septembrie 2019, Raben Logistics România a depășit provocările venite din piața muncii și a înregistrat o creștere a numărului de angajați, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, consolidându-și, astfel, echipa cu peste 30% și ajungând la 77 de angajați full-time, ce livrează servicii logistice pentru toate liniile domestice și internaționale ale filialei din România.

În prezent, Raben Logistics operează patru depozite în România. Pentru 2020, compania are în plan să mai deschidă încă trei depozite și să-și extinde echipa și liniile de distribuție.

În România, cele mai mari volume de marfă vin pe rutele ce conectează Polonia, Germania și Ungaria. În timp ce în ceea ce privește volumele domestice, liniile directe dintre București, Cluj și Arad aduc cele mai mari volume de marfă.

Cererea în creștere venind dinspre Germania a determinat Raben Logistics România să inaugureze o conexiune directă între Nurnberg și Cluj, fapt ce a dus la o creștere a capacității operaționale și la optimizarea timpului de tranzit, oferindu-le, astfel, clienților timpi de livrare îmbunătățiți. În ceea ce privește conexiunile internaționale, în 2020 compania are în plan să își extindă liniile directe ce conectează Germania și Bulgaria cu România.

Adaugati comentariu