Raben Logistics România a deschis un nou depozit, la Craiova
Home Logistică Raben Logistics România a deschis un nou depozit, la Craiova
Logistică

Raben Logistics România a deschis un nou depozit, la Craiova

31

Raben Logistics România își extinde rețeaua de distribuție națională. La 3 august, Raben a deschis un nou depozit în Craiova. Cererea crescută a clienților din zona Olteniei și eforturile constante de a îmbunătăți procesele, în special timpul de tranzit, a contribuit la dezvoltarea unui nou punct logistic în țara noastră.Creșterea volumelor din ultima perioadă a dus la necesitatea creșterii spațiului de transbordare si mutarea în spații mai mari și pentru depozitele din Arad și Sibiu.

”Politica pe care ne-am propus-o în România, de a oferi servicii premium la prețuri competitive, a dus la creșterea cererilor în ultima perioadă. Aceasta a solicitat creșterea suprafețelor necesare manipulării mărfurilor si extinderea rețelei cu un nou depozit. Vom continua să extindem rețeaua națională, pentru a oferi timpi de reacție foarte rapizi. Depozitul din Craiova ne permite să îmbunătățim rutele de transport, să optimizăm costurile și avem acum posibilitatea de a colecta mărfurile în aceeași zi în care primim comanda, de la clienții din zona Olteniei”, a declarat Valentin Storoj, Director General al Raben Logistics România.

Noul depozit Raben Logistics din Craiova se află pe Str. Henry Ford, nr. 7B, în incinta Zacaria Parc. Suprafața totală este de 500 mp. Depozitul va fi folosit ca spațiu de transbordare a mărfurilor și va deservi operațiunile din județele Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj și Mehedinți, cu o flotă de până la 20 mașini. Noul hub este interconectat cu depozitele din București și Sibiu pe rute zilnice.

Raben Logistics își propune să devină lider pe piața de grupaj din România. În luna aprilie, Raben a deschis un alt depozit, în Baia Mare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...