Thermo King a livrat primele agregate de răcire hibride pentru camioane
Home Remorci Thermo King a livrat primele agregate de răcire hibride pentru camioane
Remorci

Thermo King a livrat primele agregate de răcire hibride pentru camioane

15

Thermo King, lider în domeniul soluțiilor de transport cu temperatură controlată, a anunțat livrarea primelor agregate de răcire hibride pentru camioane către clienții din Europa.Noile agregate hibride Thermo King fac o trecere lină între modul diesel și cel electric, permițând transportatorilor să opereze silențios și fără emisii în interiorul orașelor, zonele rezidențiale și cele cu emisii reduse, cu motorul diesel al unității de răcire oprit.

Greggs, liderul pieței de vânzare de alimente la pachet din Marea Britanie, cu peste 6 milioane de clienți săptămânal, este unul dintre primii clienți din Europa care beneficiază de noile serii de unități de răcire hibride T- și UT-. Trei astfel de camioane vor fi folosite în centrul Londrei.

”Folosim unitățile de răcire Thermo King de mulți ani. Ele au adus operațiunilor noastre flexibilitate și eficiență, iar rețeaua de service Thermo King ne-a susținut mereu. Suntem conștienți de importanța sustenabilității în operațiunile noastre. Este vital pentru noi să operăm în interiorul orașelor silențios și cu emisii cât mai mici posibil. A fost o alegere naturală să ne echipăm camioanele cu noile agregate de răcire, de la care așteptăm și un consum mai mic”, a declarat Richard Penna, director de logistică al Greggs.

”Thermo King a fost primul producător care a oferit în Europa unități de răcire hibride pentru remorci. Acum oferim aceste beneficii și pentru camioane. Noua soluție le permite companiilor de transport să fie înaintea regulamentelor și să își îndeplinească obiectivele de mediu”, a spus și Colm O’Grady, product manager la Thermo King.

Noile soluții hibride uni- și multi-temperatură pentru camioane benefeciază de un alternator Frigoblock și de tehnologia inverter-drive. Seriile T- și UT- fac parte din angajamentul Trane Technologies 2030 de reducere a emisiilor de carbon al clienților cu o gigatonă. Această reducere este echivalentă cu emisiile anuale însumate ale unor țări precum Italia, Franța și Marea Britanie.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration
Remorci

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration

Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci sustenabile EcoGeneration. Vor fi...