Primele imagini cu noile camioane Renault (galerie foto)

Renault Trucks va lansa în acest an un facelift al gamei T de transport internațional, iar primele imagini cu noile camioane au apărut pe internet.
Primele imagini cu noile camioane Renault

Imaginile par a proveni din cadrul unei ședințe interne a echipei Renault Trucks din Spania și au fost prezentate în premieră de Iepieleaks.

Faceliftul aduce o evoluție subtilă a designului, însă câteva optimizări pot fi depistate și din aceste imagini de calitate redusă. Cea mai izbitoare noutate este reprezentată de noile faruri, care devin mai înguste și primesc cel mai probabil tehnologia LED. De asemenea, deflectorul de colț pornește de mai jos, la generația actuală fiind integrat pe înălțimea farului.

Grila frontală prezintă un nou model grafic, iar bara de protecție este și ea nouă, cu forme rectangulare în partea de jos. De asemenea, nervurile laterale de pe uși și ”fuste” sunt ceva mai adânci. Din imagini se pare că și consola față este puțin mai lungă, cel mai probabil pentru a favoriza aerodinamica. De altfel, Renault Trucks anunță o reducere a consumului de 3%.

La interior, cea mai importantă noutate este coloana de direcție cu posibilități de ajustare îmbunătățite. Aici apar și câteva spații de stocare în plus, un nou suport pentru pahar și un nou buton de pornire-oprire. În ce privește serviciile, noile camioane vin și cu întreținere proactivă.

Primele imagini cu noile camioane Renault

Adaugati comentariu