Renault Trucks camioane Start & Drive Excellence Predict
Home Camioane Contractul de service Start & Drive Excellence Predict
CamioaneNoutati

Contractul de service Start & Drive Excellence Predict

40

Renault Trucks lansează contractul de întreținere predictiv Start & Drive Excellence Predict. Testat timp de doi ani în 12 țări, serviciul oferă clienților o disponibilitate maximă a vehiculelor și o productivitate mai mare.Prin efectuarea lucrărilor înainte de apariția defecțiunilor, contractul predictiv Start & Drive Excellence Predict reduce la jumătate timpii de indisponibilizare și se asigură că vehiculele din flotă rămân pe drum. Serviciul se bazează pe un program de întreținere atent organizat și pe analiza datelor tehnice colectate în timp real de la camioanele conectate.

Pentru a asigura o performanță maximă, Renault oferă servicii personalizate adaptate la utilizarea specifică fiecărui camion. În plus, dealerul se ocupă de programarea și efectuarea lucrărilor de întreținere, dar și de actele necesare.

Grație conectivității vehiculelor și a rapoartelor telematice în timp real despre kilometraj, perioadele de funcționare a motorului și consumul de carburant, operațiunile de întreținere pot fi programate atent, iar operațiunile necesare sunt actualizate automat, o dată pe săptămână.

Codurile de eroare pentru componentele principale sunt trimise către o platformă de supraveghere aflată în Ghent (Belgia). Grație senzorilor conectați, 80% dintre componentele care pot fi responsabile pentru o imobilizare a vehiculului (excluzând remorcile și anvelopele) sunt monitorizate permanent. Dacă este detectată o anomalie, platforma de supraveghere alertează imediat dealerul, care contactează mai departe clientul. Dealerul verifică mai întâi dacă o operațiune de întreținere este deja programată, pentru a se asigura că vehiculul petrece cât mai puțin timp în atelier.

Contractul de service predictiv este rezultatul unui proiect demarat în 2017. Testat timp de un an în Franța și Cehia, soluția a fost testată anul trecut în 12 țări europene. În prezent, aproximativ 10.000 de camioane sunt protejate de contractul Start & Drive Excellence Predict. Oferta este disponibilă pentru gamele T și T High, iar modelele C și K vor putea beneficia de acest serviciu mai târziu în acest an.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...