Primele imagini cu interiorul noului DAF XF

După ce în ultimele luni pe șoselele din Europa au fost surprinse tot mai multe camioane din noua gamă DAF, circulând camuflate în ultimele teste cu clienții, acum avem și primele imagini spion cu interiorul noului XF.
Primele imagini cu interiorul noului DAF XF

Primele imagini cu interiorul noului DAF XFPozele spion au fost realizate la interiorul unui prototip, dar putem vedea câteva dintre elementele noii cabine. Cea mai importantă? Dispare cocoașa centrală de mari dimensiuni, ceea cea înseamnă că șoferii vor putea traversa mai ușor cabina.

Primele imagini cu interiorul noului DAF XFDin primele imagini cu interiorul noului DAF XF vedem că panoul de comandă al climatizării rămâne neschimbat, dar poziționarea sa este ceva mai sus. Restul butoanelor de pe bord și volan sunt noi. Volanul în sine pare a avea o formă puțin diferită. De asemenea, se pare că coloana de direcție are posibilități de ajustare mult mai ample decât în prezent.

În centrul bordului se află un ecran al sistemului multimedia de mari dimensiuni. De asemenea, panoul de instrumente din spatele volanului are o formă diferită de cel actual. Cel mai probabil, și acolo vom vedea, cel puțin opțional, un ecran digital.

Din pozele spion se mai vede că această cabină este una cu tunel central. Zvonurile anunțau pentru viitorul DAF XF o cabină și mai mare decât actualul SuperSpace, cu podea plată.

Sursa foto: Iepieleaks

Adaugati comentariu