DKV finanțează taxa pentru uleiuri minerale din Belgia

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV oferă acum tuturor companiilor din UE opțiunea de a prefinanța rambursarea taxei pe uleiuri minerale plătite în Belgia. Cerința pentru această opțiune este ca vehiculele să aibă o greutate brută admisă de cel puțin 7,5 tone sau cel puțin opt locuri.
DKV finanțează taxa pentru uleiuri minerale în Belgia

Reîncărcările care nu pot fi atribuite niciunui vehicul pe facturi (informații lipsă sau informații care diferă de numărul oficial de înmatriculare al vehiculului, de exemplu carduri ale vehiculului etc.) vor fi excluse automat din această prefinanțare.

Acest nou serviciu extinde oferta anterioară: Rambursarea normală DKV este completată de rambursarea rapidă DKV. ”Cu DKV Rambursare normală, clientul va recupera taxa pe ulei mineral numai după rambursarea de către autoritățile vamale belgiene; cu DKV Rambursare rapidă, rambursarea va fi efectuată de noi cât mai curând posibil. Acest lucru le oferă clienților noștri un avantaj enorm de lichiditate de până la 24 de cenți pe litru”, explică Peter Meier, director financiar al DKV Grupul de mobilitate.

Cu ambele variante, chitanțele clientului sunt înregistrate și procesate automat de DKV. Va fi generat un extras de client separat care să enumere în detaliu toate sumele rambursării și taxele. În plus față de Belgia, DKV oferă și rambursări de taxe pe uleiuri minerale pentru Franța, Italia, Croația, Slovenia, Spania și Ungaria.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.dkv-euroservice.com

Adaugati comentariu