Home Camioane Primarul Londrei inaugurează hub-ul Volta Trucks. Start pentru operațiunile în Marea Britanie
Camioane

Primarul Londrei inaugurează hub-ul Volta Trucks. Start pentru operațiunile în Marea Britanie

29

Volta Trucks, principalul producător și furnizor de servicii de vehicule comerciale complet electrice, și-a deschis oficial Truck as Service Hub în Tottenham, Londra.

Momentul a fost celebrat ofical de către primarul Londrei, Sadiq Khan, Tottenham MP Rt. Hon. David Lammy, alături de factori de decizie, lideri din industrie și clienți și reprezentanții altor părți interesate.

Situată pe White Hart Lane din Tottenham, nordul Londrei, unitatea de ultimă oră este prima care se deschide în Marea Britanie și este proiectată pentru a fi principala destinație pentru mentenanța și întreținerea de rutină a vehiculelor din zona Londrei. Hub-ul inovator va oferi tot ce are nevoie un operator de flotă pentru a-și sprijini tranziția fără probleme la camioanele electrice. Ea găzduiește de asemenea, birouri administrative, un centru de instruire Volta Trucks Academy și un centru de apel pentru clienți. Acesta va oferi asistență și suport tehnic 24/7.

Împreună cu facilitățile de inginerie, software și dezvoltare din Midlands și operațiunile comerciale ale companiei din Reading, deschiderea London Hub-ului aduce organizația Volta Trucks din Marea Britanie la peste 600 de angajați cu înaltă calificare.

Declarații la inaugurarea Truck as Service Hub Volta din Tottenham

Primarul Londrei, Sadiq Khan, și-a exprimat sprijinul pentru activitatea de pionierat a Volta Trucks, lăudând compania pentru angajamentul său față de sustenabilitate și pentru accelerarea tranziției industriei către electrificare.

El a declarat: „Transportul de marfă cu emisii zero este un domeniu care a fost considerat o barieră semnificativă în trecerea către decarbonizarea transportului rutier. De aceea, sunt încântat să susțin Volta Trucks. Companie care a lansat recent, în probe, la Londra, primul lor vehicul greu de marfă (HGV) complet electric. Noul vehicul Volta Zero este viitorul transportului de marfă din Londra – lider mondial în ceea ce privește tehnologia ecologică. El îndeplinește în același timp cel mai înalt standard de siguranță care poate fi acordat unui HGV.”

El a continuat: „ Pe măsură ce mai multe vehicule electrice vin pe drumurile noastre, este vital ca Londra să aibă infrastructura care să le susțină. TfL va lansa pe piață alte două loturi de site-uri pentru a furniza puncte de încărcare publice rapide și ultrarapide în rețeaua sa. Aceste locații vor juca un rol important în sprijinirea utilizatorilor rutieri esențiali cu kilometraj mare, cum ar fi vehiculele comerciale și întreprinderile. Evident, astfel ne vor ajuta să lucrăm pentru a construi o Londra mai ecologică și mai prosperă pentru toată lumea. Dar, în timp ce Londra este lider, trebuie să vedem mai multe acțiuni la nivel național pentru a accelera ritmul de furnizare a infrastructurii vehiculelor electrice. Când vine vorba de a face tranziția la vehicule mai curate și de a oferi beneficiile unui aer mai curat, aceasta trebuie considerată o misiune națională urgentă.”

Alte puncte de vedere

Tottenham MP, Rt. Hon. David Lammy, a continuat: „Este grozav pentru Tottenham să aibă Volta Trucks și să deschidă drumul cu această facilitate de ultimă generație. Una care creează noi locuri de muncă verzi, dezvoltă talente viitoare și aduce investiții. Este vital să avem următoarea generație de camioane pe drumurile noastre pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și calitatea aerului, cu forța de muncă disponibilă pentru a le sprijini.”

Essa Al-Saleh, Chief Executive Officer al Volta Trucks, a adăugat: „ Suntem incredibil de recunoscători primarului Sadiq Khan și deputatului Tottenham David Lammy pentru deschiderea noii noastre locații. Londra a fost întotdeauna una dintre piețele noastre cheie de intrare în întreaga Europă. Importanța îmbunătățirii calității aerului și a creșterii siguranței utilizatorilor rutier aici este primordială. Ca și motivul pentru care Volta Trucks a făcut această investiție semnificativă. În misiunea noastră de decarbonizare a logisticii urbane , avem nevoie de sprijin politic prin stimulente financiare, certitudine de reglementare și măsuri pentru a accelera instalarea infrastructurii de încărcare.”

Casper Norden, Chief Fleet Solutions Officer al Volta Trucks, a adăugat: „Deschiderea Truck as Service Hub în Tottenham este o etapă interesantă pentru Volta Trucks către viziunea noastră de orașe cu emisii zero. Prin stabilirea unei prezențe puternice în Londra și în alte orașe mari europene, ne propunem să revoluționăm modul în care mărfurile sunt livrate și transportate în orașe. Dar și să accelerăm adoptarea vehiculelor comerciale electrice și deschizând calea către un viitor mai curat și mai ecologic.”

Volta Trucks London Hub, evaluare BREEAM

Volta Trucks London Hub a fost supus recent unei evaluări BREEAM, care este utilizată pentru a măsura performanța de sustenabilitate a clădirilor într-o serie de zone de proiectare și operaționale. Hub-ul a fost considerat „Excelent” în ceea ce privește scorul său general de performanță a activelor. Site-ul este dotat cu un sistem fotovoltaic pe acoperiș care transformă lumina soarelui în energie pentru șantier și un perete solar pasiv care optimizează încălzirea și ventilația clădirii. Această realizare întărește angajamentul Volta Trucks față de sustenabilitate și amprenta asupra mediului.

În completarea Centrului din Londra este o rețea de parteneri de servicii certificati terți. Sapphire Vehicle Solutions, primul partener al companiei din Marea Britanie, are o rețea cuprinzătoare de service și întreținere în Marea Britanie, concepută în funcție de cerințele clienților Volta Trucks. De asemenea, folosesc o flotă de unități mobile de service legate de fiecare locație, pentru a maximiza timpul de funcționare al vehiculelor clienților.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...