DKV Eco Performance Awards 2019
Home Logistică Premiile Eco Performance Awards 2019
LogisticăServicii

Premiile Eco Performance Awards 2019

44

Președintele juriului Eco Performance, Prof. Dr. Wolfgang Stölzle (Universitatea din St. Gallen), și CEO-ul DKV, Marco van Kalleveen, au premiat câștigătorii Eco Performance Awards 2019. Ceremonia a avut loc la standul DKV Euro Service (hala A6, Standul 303) la târgul de logistică și transport din München.Printre companiile câștigătoare consacrate sunt Rigterink Logistik GmbH & Co. KG (categoria ”întreprinderi mijlocii”) și Coop Cooperative (categoria ”mari companii”). Premiul la categoria ”Startups” a fost câștigat de RYTLE GmbH. Compania Holland Container Innovation Nederland B.V. a primit premiul ”Innovation Award”, acordat în premieră. În plus, finaliștii – adică LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, swissconnect AG și notime AG – au primit, de asemenea, o certificare de calitate pentru că au ajuns în runda finală a competiției.

Compania Rigterink din Nordhorn a convins juriul de experți cu numeroase măsuri sustenabile. Acestea includ trecerea la Euro 6, utilizarea camioanelor electrice, camioanelor hibride, camioanelor lungi, introducerea unui sistem de bonusuri, descentralizarea dispeceratelor, utilizarea dronelor în depozit, operarea sistemelor fotovoltaice și iluminatul inteligent cu LED-uri în depozit.

Conceptul folosit de Coop Cooperative din Basel este unic în lume: Camioanele funcționează într-un circuit închis bazat pe apă. Compania acționează ca un ”furnizor de hidrogen” pentru Elveția și se angajează să dezvolte și să utilizeze infrastructura corespunzătoare (hidrogenul) în benzinării. De asemenea, își dorește să devină CO-neutră până în 2023.

Compania RYTLE din Bremen convinge cu o soluție logistică inovatoare pentru partea finală a livrărilor. Compania este deja activă în 15 țări și oferă biciclete de distribuție pentru orașe, inclusiv preluare și distribuție standardizată.

InnovationHolland Container Innovation din Delft (Olanda) a primit un premiu special pentru dezvoltarea primului container de transport maritim pliabil din lume, certificat ISO și CSC. Soluția oferă eficiență în stocarea containerelor goale și reduce costurile și emisiile.

Aplicațiile pentru premiile din 2020 se pot depune imediat după prezentarea Eco Performance Awards 2019. Informații suplimentare sunt disponibile la www.eco-performance-award.de.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...