Depozit eMAG
Home Logistică Pregătirile eMAG pentru Black Friday 2018: cel mai mare depozit din regiune
Logistică

Pregătirile eMAG pentru Black Friday 2018: cel mai mare depozit din regiune

43

eMAG s-a pregătit serios pentru Black Friday 2018, care va avea loc în acest an pe 16 noiembrie: compania va folosi noul său depozit, cel mai mare din sud-estul Europei, iar curierii vor avea program prelungit pentru ca toate comenzile să fie livrate până la 28 noiembrie.eMAG are așteptări mari de la acest eveniment. Conform unui studiu intern, peste 88% dintre români au auzit de Black Friday (față de 74% în 2017) și 51% intenționează să cumpere ceva cu această ocazie (44% în 2017). eMAG și cei peste 6.000 de selleri din Marketplace participanți în promoție pun la dispoziția clienților 3 milioane de produse pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an.

„Black Friday este pentru toată lumea, găsești produse sau servicii utile la cel mai mic preț din an. Iar Black Friday este o zi, pe 16 noiembrie, pregătiți-vă!”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a depășit așteptările și a confirmat succesul evenimentului de o zi, în care 85% dintre produse au avut cel mai mic preț din tot anul. Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

În 2018, eMAG a investit 2,5 de milioane de euro în servere, servicii de hosting și cloud pentru a păstra experiența de utilizare a site-ului în ziua cu cel mai mare trafic din an.

Livrare până pe 28 noiembrie

Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie, înaintea vacanței de 1 decembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier (FAN Curier, Sameday sau Urgent-Cargus) sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

Logistica Black Friday din acest an este susținută și de noul depozit destinat produselor voluminoase, construit într-un timp record, de doar 11 luni. Cu o suprafață de 126.000 de metri pătrați (cât 20 de terenuri de fotbal) și o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari și medii, noul spațiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei. Depozitul are 100 de porți de încărcare și a fost construit de către compania românească Bau Construct.

În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse 50.000 de televizoare, 76.000 de smartphone-uri, 20.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 de mașini de spălat, 165.000 de electrocasnice mici, 235.000 de produse fashion, 100.000 de parfumuri și cosmetice, 300.000 de jocuri și jucării, 190.000 de anvelope, 300.000 de produse pentru casă și grădină și 30.000 de articole și echipamente sportive.

Și în acest an vor fi disponibile la vânzare pe site-ul eMAG mașini și motociclete de la producători precum Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo și Ford. Cel mai scump exemplar pus la vânzare cu această ocazie va fi un BMW i8.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...