Poşta Română a lansat Ghişeul poştal digital în regim self-service

Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a lansat Ghişeul poştal digital, cu servicii poștale automatizate ce vor fi accesibile clienților în regim de self-service, 24/7.

Ghișeul a fost deschis în cadrul subunității situate pe Calea Dorobanților nr. 152, sector 1, București. Cel în care funcționează Ghișeul Exterior Urban nr. 2 – Oficiul Poștal București 63.

Ghişeul poştal digital este fabricat în România. El reprezintă o soluţie unică pe piaţa serviciilor poştale din ţara noastră, prin complexitatea prestaţiilor oferite, 100% automatizate.

„Terminalul de servicii poştale reprezintă, în acest moment, o soluţie unică de procesare, în regim self-service, pentru operaţiuni complete de prezentare şi distribuire de colete şi corespondenţă poştală, cu sau fără ramburs, trimiteri de recomandate, trimiteri cu confirmare de primire, precum şi plăţi de taxe, facturi de utilităţi, rate bancare, etc.

Soluţia automatizată propusă de Poşta Română vine în premieră, pentru piaţa de coletărie, cu o variantă de cântărire şi validare volumetrică a coletelor pentru modulul de preluare de corespondenţă poştală. Și, de asemenea, cu imprimantă pentru etichetele autocolante AWB, imprimantă pentru chitanţe, reciclator de bancnote, modul de plată cu card bancar, precum şi cu ecran tactil pentru o interacţiune intuitivă cu utilizatorul. Clienţii Poştei Române vor avea posibilitatea să acceseze Ghişeul poştal digital în regim self-service 24/7″, precizează Poşta Română.

Poșta Română a investit 120.000 de lei în primul Ghișeu poștal digital

Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a investit 120.000 de lei în operaţionalizarea acestui Ghişeu poştal digital. Directorul general al operatorului poştal naţional, Valentin Ştefan, a precizat că este doar un prim pas.

Astfel, la evenimentul de lansare a noului terminal, directorul a afirmat că Poşta Română vrea să operaţionalizeze, până la finele anului, o reţea de 3.000 de cutii poştale similare celor din reţeaua eMAG (Easybox).

”Avem un plan de a instala astfel de echipamente, la nivel naţional, în 70 de locaţii, în următorul an. Dar, în acelaşi timp, vrem să cumpărăm şi 3.000 de cutii poştale standard. Le vom instala peste tot în ţară, atât în interiorul oficiilor, cât şi în exterior”, a precizat Valentin Ștefan.

Adaugati comentariu