Camion Fest, ediția de vară 2022

Cefin Trucks a organizat o nouă ediție a evenimentului Camion Fest. Este vorba despre întâlnirea tradițională a tuturor celor interesați de oferte speciale pentru achiziție/trade-in a vehiculelor comerciale rulate. Prilej și pentru anunțul legat de dezvoltarea unei noi divizii de camioane Ford Trucks rulate, Marketplace.

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale si semiremorci rulate multi-brand din Romania, si unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o noua ediție a tradiționalului eveniment Camion Fest.

Evenimentul organizat de Cefin Trucks de două ori pe an a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 150 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

Platforma Marketplace, o noutate anunțată cu prilejul Camion Fest

“Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clientii cu această ocazie, și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este lansarea platformei Marketplace. Cefin Trucks completeaza astfel gama de servicii, venind către clienți cu o platformă de achiziții. Una în care noi ne ocupăm de tot procesul de vânzare, de la prezentare la livrare. Realizăm evaluarea tehnică a camionului, facem poze de prezentare, identificăm prețul corect, promovăm pe cele mai mari portaluri. Totul cu o echipă de vânzări profesionistă și fără să imobilizăm camionul clientului”, a declarat Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

În cadrul târgului au fost expuse peste 150 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks

La Camion Fest 2022 s-a pus accent pe activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks. Aceasta integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. Cefin Trucks detine si o divizie de consultanță în servicii financiare. AIC Financial Services găsește rapid soluții de finanțare personalizate și competitive pentru clienți.

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil. În plus, este unul care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România. Acesta, parte din rețeaua proprie de service-uri, AIC Service Network, este și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. El oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Adaugati comentariu