Plăteşte automat taxele de drum din Bulgaria prin OBU One de la SafeFleet

Echipamentul OBU One, folosit deja de clienții SafeFleet pentru monitorizarea flotei sau taxa de drum din Ungaria, este acum autorizat și pentru procesele de plată din Bulgaria.
aparat Obu One SafeFleet

Transportatorii auto care realizează curse în afara granițelor României trebuie să fie foarte bine informați cu privire la regulamentele privind taxele pe care fiecare stat le impune. Ca manager de flotă auto ești nevoit să gestionezi un număr ridicat de probleme care apar în activitatea de zi cu zi a business-ului tău. Din acest motiv, este esențial să economisești cât mai mult timp, atât tu, cât și angajații tăi.

Dacă până acum te-ai bucurat de serviciile SafeFleet de gestionare în timp real a flotelor, precum și de cele privind plata taxelor de drum din Ungaria, acum venim către tine cu și mai multe soluții. Fie că deții o companie de transport, fie că ești managerul unei flote auto, trebuie să fii mereu la curent cu ce reguli să respecți privind transporturile realizate în țările din Europa.

Cum să îți achiziționezi vigneta pentru a te putea deplasa fără griji în Bulgaria

Începând cu data de 1 martie 2020, Bulgaria a modificat sistemul electronic de taxare pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. În acest sens, noul sistem permite plata tarifelor de utilizare în funcție de distanța parcursă și va înlocui vigneta electronică pentru vehiculele grele și autobuze. Lungimea totală a drumurile pe care se va implementa acest proces este de 3.115 km, care includ şi cei 803 km de autostradă pe care Bulgaria îi deține.

Pe lângă varianta manuală a vignetei pentru Bulgaria, pe care șoferii o pot cumpăra din stațiile de carburant atunci când se apropie de frontieră, Safefleet pune la dispoziție o modalitate de plată online a vignetei. Echipamentul OBU One, folosit deja de clienții noștri fie pentru monitorizarea întregii flote auto, fie pentru a plăti taxa de drum în Ungaria este acum autorizat și pentru a duce la bun sfârșit procesele de plată pentru drumurile din Bulgaria.

Procesul de plată pentru taxa de drum Bulgaria este similar cu cel de plată a taxelor de autostradă din Ungaria. Echipamentul OBU One îți este dedicat, în contextul în care îți dorești să scapi de grija unei rute fixe predefinite și de timpul pierdut la punctele comerciale sau în vama care leagă România de Bulgaria, granițe ce sunt, deseori, suficient de aglomerate.

Astfel, vei scăpa și de grija tichetelor și de controalele nedorite, iar la punctul de frontieră vei oferi doar userul și parola contului din sistem de unde se va putea vizualiza automat ruta și plata efectuată.

În decursul lunii martie, are loc finalizarea procedurilor privind activarea plăţilor din Bulgaria, prin intermediul echipamentului OBU One de la SafeFleet. Prin parteneriatul încheiat recent între SafeFleet şi BGToll (Agenţia Bulgară a Infrastructurii Rutiere), reușim să oferim clienților noștri același sistem de plată online a vignetei, la fel ca în Ungaria.

De îndată ce finalizăm ultimele detalii şi serviciul devine disponibil, vei fi primul care obține cele mai noi proceduri implementate. Pentru acest lucru, este necesar să ne lași adresa ta de e-mail pentru a afla într-un timp cât mai scurt de noile noastre facilități.

Plata taxei de autostradă, precum și cea pentru drumurile naționale din Ungaria și Bulgaria nu a fost nicicând mai simplă!

Adaugati comentariu