Macheta 1-18 transportor auto Mercedes-Benz Actros
Home Camioane Pasionat de machete auto? Acum ai și un transportor pentru ele
Camioane

Pasionat de machete auto? Acum ai și un transportor pentru ele

74

Mercedes-Benz a prezentat prima machetă la scară 1:18 a unui transportor de mașini. Aceasta este bazată pe noua generație Actros cu cabină GigaSpace, are 113 cm lungime, 10 kg greutate și poate transporta până la 6 machete de autoturisme la scară 1:18.Până acum, standardul predominant pentru machetele de vehicule comerciale era 1:50. Mercedes-Benz a colaborat pentru macheta acestui transportor cu renumitul producător NZG. Noua scară deschide o nouă eră pentru machetele de camioane, deoarece acum pot fi replicate chiar și cele mai mici detalii.

Semiremorca machetei transportor are 22,5 cm lățime și 13,7 cm înălțime. Ea este alcătuită din peste 500 de componente, dintre care 167 de zinc, 80 de plastic și 32 gravate, ținute la un loc de 225 de șuruburi, știfturi și alte instrumente. Platformele și rampele de încărcare sunt fabricate din metal de înaltă calitate, care păstrează inclusiv structura perforată originală. Toate componentele mobile ale vehiculului original pot fi folosite în același fel și la machetă.

Autotractorul vine în versiunea specială de lansare Edition 1 a noului Actros, prezentată la IAA 2018. Noul Actros poate fi recunoscut imediat datorită sistemului unic de oglinzi MirrorCam. Macheta autotractorului acestui transportor conține 59 de componente din zinc, 225 din plastic și 10 gravate, atașate cu 154 de șuruburi și bolțuri. Macheta păstrează planurile CAD originale: deosebit de impresionantă este cabina rabatabilă, care permite inspectarea motorului. De asemenea, cele două uși pot fi deschise.

Macheta transportor poate fi încărcată cu până la 6 modele din gama Mercedes-Benz la scară 1:18, printre care și noul GLE, A-Class, AMG GT 63 4MATIC, X-Class, V-Class, AMG E 63 S 4MATIC, G-Class și multe altele.

Transportorul se poate vinde la pachet sau fiecare componentă în parte.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...