Pasionat de machete auto? Acum ai și un transportor pentru ele

Mercedes-Benz a prezentat prima machetă la scară 1:18 a unui transportor de mașini. Aceasta este bazată pe noua generație Actros cu cabină GigaSpace, are 113 cm lungime, 10 kg greutate și poate transporta până la 6 machete de autoturisme la scară 1:18.
Macheta 1-18 transportor auto Mercedes-Benz Actros

Până acum, standardul predominant pentru machetele de vehicule comerciale era 1:50. Mercedes-Benz a colaborat pentru macheta acestui transportor cu renumitul producător NZG. Noua scară deschide o nouă eră pentru machetele de camioane, deoarece acum pot fi replicate chiar și cele mai mici detalii.

Semiremorca machetei transportor are 22,5 cm lățime și 13,7 cm înălțime. Ea este alcătuită din peste 500 de componente, dintre care 167 de zinc, 80 de plastic și 32 gravate, ținute la un loc de 225 de șuruburi, știfturi și alte instrumente. Platformele și rampele de încărcare sunt fabricate din metal de înaltă calitate, care păstrează inclusiv structura perforată originală. Toate componentele mobile ale vehiculului original pot fi folosite în același fel și la machetă.

Autotractorul vine în versiunea specială de lansare Edition 1 a noului Actros, prezentată la IAA 2018. Noul Actros poate fi recunoscut imediat datorită sistemului unic de oglinzi MirrorCam. Macheta autotractorului acestui transportor conține 59 de componente din zinc, 225 din plastic și 10 gravate, atașate cu 154 de șuruburi și bolțuri. Macheta păstrează planurile CAD originale: deosebit de impresionantă este cabina rabatabilă, care permite inspectarea motorului. De asemenea, cele două uși pot fi deschise.

Macheta transportor poate fi încărcată cu până la 6 modele din gama Mercedes-Benz la scară 1:18, printre care și noul GLE, A-Class, AMG GT 63 4MATIC, X-Class, V-Class, AMG E 63 S 4MATIC, G-Class și multe altele.

Transportorul se poate vinde la pachet sau fiecare componentă în parte.

Adaugati comentariu