Pachet de distanțare pentru autobuzul off-road Torsus Praetorian

Torsus Praetorian, primul autobuz off-road din lume, dispune acum și de un pachet de distanțare a pasagerilor, care respectă normele internaționale de protecție anti Covid-19.
Pachet de distanțare pentru autobuzul off-road Torsus Praetorian

Distribuitorii Torsus la nivel global au indicat nevoia ca industriile care au rămas operaționale, precum cea minieră, să își transporte în siguranță angajații la și de la exploatări. Pentru a susține aceste industrii, Torsus introduce kitul Anti-COVID-19, un pachet de distanțare fizică a pasagerilor destinat modelului Praetorian.

Datorită configurației modulare a autobuzelor Torsus, inginerii au putut dezvolta un kit care asigură transportul pasagerilor în siguranță, cu respectarea normelor de distanțare fizică.

În autobuzul cu o capacitate de 37 de locuri, rândurile de scaune duble de pe fiecare parte pot fi îndepărtate simplu. Se păstrează astfel o configurație cu un singur scaun de autocar pe fiecare parte. În plus, fiecare scaun dispune de propriul ecran de protecție, fabricat din plastic transparant de 3,5 mm grosime.

Când pandemia va fi depășită și distanțarea pasagerilor nu va mai fi necesară, autobuzul poate fi reconvertit ușor la numărul maxim de scaune, fără nicio avarie la nivelul interiorului.

Torsus Praetorian a fost proiectat pentru a transporta în siguranță pasageri și echipamente în cele mai dure medii de pe glob. Autobuzul off-road se bazează pe un șasiu heavy-duty și un sistem de propulsie MAN. Anvelopele off-road Michelin și vopseaua rezistentă face ca Praetorian să poate aborda orice teren, în orice condiții, oriunde în lume.

Adaugati comentariu