Pachet de distanțare pentru autobuzul off-road Torsus Praetorian
Home Autobuze Pachet de distanțare pentru autobuzul off-road Torsus Praetorian
AutobuzeVehicule speciale

Pachet de distanțare pentru autobuzul off-road Torsus Praetorian

41

Torsus Praetorian, primul autobuz off-road din lume, dispune acum și de un pachet de distanțare a pasagerilor, care respectă normele internaționale de protecție anti Covid-19.Distribuitorii Torsus la nivel global au indicat nevoia ca industriile care au rămas operaționale, precum cea minieră, să își transporte în siguranță angajații la și de la exploatări. Pentru a susține aceste industrii, Torsus introduce kitul Anti-COVID-19, un pachet de distanțare fizică a pasagerilor destinat modelului Praetorian.

Datorită configurației modulare a autobuzelor Torsus, inginerii au putut dezvolta un kit care asigură transportul pasagerilor în siguranță, cu respectarea normelor de distanțare fizică.

În autobuzul cu o capacitate de 37 de locuri, rândurile de scaune duble de pe fiecare parte pot fi îndepărtate simplu. Se păstrează astfel o configurație cu un singur scaun de autocar pe fiecare parte. În plus, fiecare scaun dispune de propriul ecran de protecție, fabricat din plastic transparant de 3,5 mm grosime.

Când pandemia va fi depășită și distanțarea pasagerilor nu va mai fi necesară, autobuzul poate fi reconvertit ușor la numărul maxim de scaune, fără nicio avarie la nivelul interiorului.

Torsus Praetorian a fost proiectat pentru a transporta în siguranță pasageri și echipamente în cele mai dure medii de pe glob. Autobuzul off-road se bazează pe un șasiu heavy-duty și un sistem de propulsie MAN. Anvelopele off-road Michelin și vopseaua rezistentă face ca Praetorian să poate aborda orice teren, în orice condiții, oriunde în lume.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...