Otokar Kent C, expus la Hanovra, în curând la București

La IAA Hanovra am întâlnit și firma Otokar, cea care va livra pentru București 400 de autobuze. Am fost surprins să constat forţa producătorilor turci de autobuze, dornici să iasă în faţă la cel mai important eveniment european din domeniu.
Otokar Kent C

Faptul că au expus la Hanovra câteva firme turcești este meritoriu și dovedește creșterea calităţii autobuzelor turcești, în ansamblu. Altfel, n-ar fi avut motive să cheltuie sume importante ca să iasă pe aceeași scenă cu principalii actori europeni. Iar între acestea Otokar nu s-a zgârcit deloc, având o prezenţă decentă.

Autobuzul urban Kent C, variantă apropiată de ce vom vedea pe străzile din București, este una dintre vedetele Otokar la Hanovra. Fără a intra în detalii tehnice, la prima vedere pare a fi un produs corect pentru viitorii pasageri.

Dl. Denis Toublanc, directorul de marketing pentru Europa al Otokar, ne-a declarat că este conștient de diferenţa de imagine dintre Mercedes (care este prezent de peste zece ani în București) și Otokar, dar este încrezător în faptul că atât autorităţile cât și bucureștenii vor fi mulţumiţi de alegere.

Oricum, pentru Otokar acest contract este uriaș, fiind menţionat și în prima pagină a comunicatului emis la Hanovra. Pe lângă alte 50 de ţări de export, între care și Germania, Franţa, Italia sau Spania, contractul pentru București, de 400 de autobuze, este cel mai mare din istoria companiei. Ne-au făcut și nouă puţină reclamă, numind București ca fiind “unul dintre cele mai vechi orașe din lume (!) și un oraș turistic”.

Adaugati comentariu