OBU One pentru Plata Taxe Drum Ungaria

Esti administrator de flota auto, șofer sau transportator? Pentru plata taxelor de drum pentru tranzitarea Ungariei SafeFleet îți vine în ajutor cu dispozitivul OBU One.

Cum te ajută sistemul OBU One să economisești timp la vama din Ungaria

Plata taxei de drum pentru tranzitarea teritoriilor străine poate fi un proces complicat pentru orice șofer sau transportator. Timpul și nervii pierduți la vamă sunt adevărate dezavantaje pentru oricine, însă mai ales pentru un transportator care lucrează sub presiunea timpului.

Dacă te-ai săturat de formalitățile anevoioase ce țin de plata taxei de drum pentru tranzitarea Ungariei, SafeFleet îți vine în ajutor cu dispozitivul OBU One, menit să îți ușureze activitatea, în calitatea de administrator de flotă auto, șofer sau transportator.

Cum funcționează OBU One?

Acest dispozitiv acreditat oficial de către NUSZ (Compania de plată a taxei de drum în Ungaria) se montează la bordul vehiculului, conținând un SIM card cu trafic de date inclus. Omologat pentru taxarea electronică HU-GO, dispozitivul monitorizează rutele parcurse și calculează automat sumele aferente taxelor de drum pentru tronsoanele de drum înregistrate.

OBU One va folosi contul bancar înregistrat în prealabil pentru a retrage automat banii datorați, plata taxelor de drum pentru Ungaria fiind imediat și în mod direct efectuată. Pe lângă acest aspect, administratorii de flotă pot monitoriza mai multe aspecte ale rutei parcurse de către șoferii pe care îi coordonează.

În ce moduri te ajută OBU One? Datorită sistemului OBU One pentru plata taxelor de drum în Ungaria poți scăpa de grija controalelor retroactive pentru care erai nevoit să ai la tine biletele pentru rutele fixe, pentru o perioadă de până la 90 de zile. De asemenea, nu vei mai fi forțat să plătești vignetele pentru Ungaria în avans și doar la anumite puncte comerciale, benzinării sau vamă. Mai mult, nu ești obligat să stabilești de la bun început rute fixe predefinite, ci dimpotrivă, îți poți schimba traseul oricând, fără să ai parte de surprize neplăcute din partea autorităților ungare pentru schimbarea drumului pe care l-ai stabilit inițial.

OBU One eficientizează semnificativ procesul de plată a taxelor de drum pentru camioane în Ungaria. Operațiunile legate de taxa HU-GO sunt astfel simplificate și vei economisi timp și bani pentru flotă. Pentru a dovedi faptul că s-a efectuat plata, la vamă va trebui doar să prezinți userul și parola contului din sistem.

În plus, șoferii vehiculelor din flotă dotate cu OBU One au la dispoziție și aplicația SafeFleet OBU1 Driver, care le permite oricând să:

  • verifice statusul serviciului HU-GO în timp real
  • actualizeze informațiile despre vehicul (numărul de osii, greutatea totală, etc.), după încărcarea sau descărcarea de mărfuri, asigurându-se astfel că taxele de drum vor fi calculate corect de OBU One.
  • afle imediat dacă dispozitivul OBU One nu funcționează corect, sau dacă nu mai există suficient credit în contul HU-GO.

 

Vizitează pagina SafeFleet OBU One pentru a afla cum poți să beneficiezi de plata automată a taxelor de drum pentru Ungaria în mod facil.

Adaugati comentariu