O sută de camioane Actros pentru Step One Spedition

Compania românească Step One Spedition își reînnoiește și extinde flota de camioane prin achiziția a 100 de unități Mercedes-Benz Actros, ajungând astfel la o flotă de 160 de camioane.
Flota Step One Spedition Mercedes-Benz Actros

Cele 100 de camioane Actros comandate au fost configurate special pentru necesitățile serviciilor de transport interurban de mărfuri și distribuție națională derulate de compania Step One Spedition. Aceasta aprovizionează cele mai mari lanțuri de retail din România și activează în transportul de bunuri din mai multe segmente, precum FMCG, retail de construcții, etc.

”Încercăm să venim constant cu soluții personalizate prin care să susținem concret dezvoltarea companiilor locale de transport și distribuție, fie că vorbim de afaceri mari, medii sau la început de drum. Parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Step One Spedition și cu numeroase alte companii din România reprezintă un adevărat motiv de mândrie, dar și o responsabilitate în vederea eficientizării activității de transport, ținând cont de specificul pieței, domeniile de aplicație ale camioanelor, nevoile de service și cele de finanțare. Ne bucură faptul că Step One Spedition a ales în continuare Actros, cu Fleetboard și pachet de service Mercedes-Benz Complete, ce asigură funcționarea eficientă, dar și disponibilitatea ridicată a camioanelor”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Echipa Step One Spedition livrarePrimele Actros au fost livrate către Step One Spedition la începutul lunii septembrie, în cadrul unei ceremonii oficiale, la care au participat atât reprezentanții companiei românești, cât și ai Mercedes-Benz Romania și Daimler AG. În cadrul evenimentului desfășurat la fabrica de camioane din Wörth (Germania) a fost înmânată cheia onorifică și a fost pornit primul camion Actros din noua flotă.

”Încă de acum 6 ani, de când am ales să integrăm în flota Step One Spedition primele Actros, am știut că am făcut o alegere bună. Camionul a înregistrat rezultate remarcabile din punct de vedere consum și fiabilitate și avem încredere în continuare în acest produs. În plus, am regăsit în Mercedes-Benz un partener de încredere, care înțelege exact ce presupune business-ul nostru și ne oferă flexibilitate și soluții personalizate pentru nevoile noastre. Comanda celor 100 de Actros plasată în acest an reprezintă un moment important pentru noi, marcând astfel o nouă etapă în expansiunea companiei. Primele camioane comandate sunt intrate activ în flotă și așteptăm cu nerăbdare livrarea completă a comenzii până la finele anului”, a adăugat Bogdan Dragomir, Administrator Step One Spedition.

Toate camioanele sunt dotate cu sistemul Fleetboard, soluția telematică de management al transportului care îndeplinește toate cerințele în materie de creștere a rentabilității activităților de transport. Pentru utilizarea cât mai eficientă a camioanelor, serviciul Fleetboard permite automatizarea proceselor de transport, reducerea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, gestionarea timpilor de lucru ai șoferilor, dar și monitorizarea permanentă a activității, în vederea obținerii unui cost de operare optim.

Mai mult, pentru a asigura o disponibilitate cât mai ridicată a camioanelor, dar și pentru un control mai bun al costurilor, compania Step One Spedition a optat pentru contractul de service Mercedes-Benz Complete pentru toate unitățile din flota sa. Acest pachet cuprinzător acoperă toate lucrările de service ce pot interveni pe parcursului întregului ciclu de viață al camionului și este valabil în rețeaua internațională de parteneri de service autorizați pentru camioane Mercedes-Benz.

Compania Step One Spedition are 100% capital românesc și a fost înființată în 2009, în Oltenița, oferind servicii de transport național și internațional de mărfuri pe distanțe lungi și distribuție. În cei aproape 10 ani de activitate, compania și-a extins constant flota de camioane și numărul de angajați, echipa numărând în prezent 300 de persoane, iar flota 160 de camioane.

Adaugati comentariu