Renault Trucks D și D Wide 2020, conectate și mai sigure
Home Camioane Renault Trucks D și D Wide 2020, conectate și mai sigure
Camioane

Renault Trucks D și D Wide 2020, conectate și mai sigure

14

Renault Trucks lansează și versiunile 2020 ale gamei sale de vehicule de distribuție: modelele D și D Wide sunt acum 100% conectate și dispun de interioare mai confortabile și mai ergonomice, noi echipamente de siguranță și aerodinamică îmbunătățită.Renault Trucks a reproiectat interioarele modelelor D și D Wide 2020. Aceste versiuni au un tablou de bord nou, care include un nou volan și un nou panou de informații alb-negru. Tot la bord au fost adăugate un suport pentru tabletă și un suport opțional pentru telefonul mobil, precum și două porturi USB-C. Vehiculele dispun și de un nou echipament radio, compatibil cu rețeaua digitală DAB+.

Pentru cei care doresc un plus de confort, Renault Trucks oferă opțional pachetul Comfort, care include volan îmbrăcat în piele, scaun pentru șofer cu suport lateral, compartimente suplimentare de stocare, un al doilea suport pentru telefon și trapă (doar pentru D Wide).

În plus, modelele D și D Wide sunt echipate acum în standard cu sistemul adaptiv ACC de menținere a vitezei de croazieră. ACC menține o distanță sigură față de vehiculul din față, prin ajustarea automată a accelerației și frânării. Renault Trucks oferă opțional și pachetul Protect, care include stopuri LED, asistență la plecarea din rampă, ușă pasager cu fereastră în partea de jos și atenționare sonoră la mersul cu spatele.

Pentru a crește eficiența și productivitatea, modelele de distribuție sunt conectate în standard (TGW 4G) și compatibile cu Optifleet, soluția Renault Trucks de administrare a flotei. Renault Trucks oferă opțional pachetul Fuel Eco, ce include un deflector de plafon ajustabil, mod de inhibare a puterii motorului, oprire automată a motorului după 3 minute la ralanti, funcția de rulare liberă Optiroll (pe D Wide), software optimizat Fuel Eco pentru  transmisie (pe D Wide) și un compresor de aer decuplabil (doar la motoarele DTI 11).

Modelele diesel sunt echipate cu motoare diesel Euro 6 Step D, compatibile și cu XTL și biodiesel. Noile modele mai sunt disponibile în versiuni 100% electrice (D Z.E. și D Wide Z.E.) și alimentate cu gaz natural (D Wide CNG).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Volvo FH16: Un motor nou și mai puternic

Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu...