Noul Volkswagen Transporter 6.1

Volkswagen a prezentat cea mai recentă versiune a legendarului model Transporter, în fapt un facelift al generației T6, numit T6.1. Atuurile sale: instrumentar digital, o pleiadă de sisteme de asistență, ultima evoluție a sistemului infotainment și un sistem de propulsie complet electric cu autonomie de peste 400 km!
Volkswagen Transporter 6.1

Volkswagen a decis să înnoiască a șasea generație Transporter, aducându-i un facelift stilistic și tehnic.

Zona frontală a fost a primit un calandru extins, blocurile optice au un desen mai compact și sunt unite de o nouă bară cromată dublă, care se continuă cu semnătura luminoasă a LED-urilor. Gamele de culori și de jante disponibile au fost împrospătate cu noi versiuni.

Volkswagen Bulli 6.1

Echipamente de top

La interior, schimbările sunt și mai spectaculoase, și includ un instrumentar digital configurabil de 10,25 inci, numit Digital Cockpit, ce poate afișa inclusiv harta sistemului de navigație. Versiunile de bază rămân la instrumentele analogice, dar primesc un ecran multifuncțional între cadranele vitezometrului și turometrului. Pe consola centrală și-au făcut apariția noile sisteme multimedia, cu ecrane de 8,0 inci (Discover Media) sau 9,2 inci (Discover Pro), compatibile cu comenzile vocale.

Volkswagen Bulli 6.1

Standard, sunt disponibile sistemul Composition Audio, cu afișaj pe o singură linie și Composition Colour, cu display tactil de 6,5 inci (standard pe Caravelle Highline, Multivan Comfortline și California Coast). De la Composition Colour în sus, este integrat un slot pentru card SIM (eSIM), care permite accesul la servicii și funcții on-line. În plus, interfața Apple CarPlay operează de acum și wireless.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE FLOTEAUTO.RO!

Adaugati comentariu