FM Logistic a obţinut un rating CDP peste media sectorului

FM Logistic a obținut în 2018 un rating CDP de categoria B pentru politica sa de mediu, cu mult peste media sectorului (D). Potrivit CDP, ratingul B reprezintă ”acțiunile permanente” întreprinse de FM Logistic pentru a limita impactul companiei asupra încălzirii globale.
FM Logistic rating CDP 2018

Îmbunătățind ratingul de la C la B, FM Logistic este acum printre primele 13% cele mai performante companii evaluate de CDP, în toate sectoarele și țările. FM Logistic a obținut, de asemenea, un rating A (peste media C) pentru acțiunile întreprinse cu partenerii pentru a lua măsuri împotriva încălzirii globale.

Evoluția FM Logistic reflectă acțiunile inițiate pentru reducerea amprentei de carbon. Obiectivul grupului este de a realiza neutralizarea carbonului pentru activitățile sale de depozitare și co-packing până în anul 2030. Deja jumătate din depozitele operate de companie sunt certificate HQE sau LEED. FM Logistic continuă să extindă soluţia CityLogin pentru logistica urbană – o soluție ecologică de distribuție în orașe, în conformitate cu solicitările de sustenabilitate la nivel European.

Agenția de rating CDP clasifică companiile participante în fiecare an în funcție de eforturile depuse pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Clasamentul CDP a devenit un sistem referință pentru mulți clienți din sectorul logistic, dar și pentru investitori. În 2018, aproape 7.000 de companii din toate țările și sectoarele, reprezentând peste 50% din capitalizarea pieței mondiale, și-au împărtășit datele privind amprenta de carbon cu CDP pentru a fi analizate.

Adaugati comentariu