Home Noutati A apărut Cargo&Bus nr. 269, ediția februarie 2019
Noutati

A apărut Cargo&Bus nr. 269, ediția februarie 2019

12

A apărut numărul 269 al revistei Cargo&Bus, februarie 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.Materialul de deschidere este un test cu măsurători cu MAN TGX într-o configurație foarte apreciată pentru transporturile pe distanțe lungi: motor de 13 litri de 500 CP și cabină XXL. De asemenea, prezentăm pe larg rezultatele obținute în 2018 de MHS Truck & Bus Group, importatorul oficial la vehiculelor MAN în România.

Coperta Cargo&Bus 269 Februarie 2019Tot pe plan intern avem un interviu cu Benoit Tanguy, noul director general al Scania Black Sea Unit. Șeful Scania România ne-a dezvăluit că în acest an compania sa va livra cel puțin 20 de camioane alimentate cu CNG (gaz natural comprimat).

În acest număr vorbim și despre două ediții speciale de camioane lansate în România: Actros Safety Edition de la Mercedes-Benz și T 20 de ani de la Renault Trucks.

Pe plan extern, Daimler Trucks a avut în 2018 cele mai bune vânzări din istorie, iar camioanele Renault Trucks trec la motorizări Euro 6D.

Segmentul de construcții este reprezentat de noul Mercedes-Benz Arocs, care dispune, cel puțin opțional, de toate inovațiile introduse de noua generație Actros.

La capitolul tehnologie vorbim despre două livrări majore de Iveco Stralis NP, cât și despre startul testelor cu DAF CF Electric.

O altă noutate este gama de anvelope este gama Michelin X Multi Energy, care completează oferta producătorului de anvelope pentru transport regional.

În pagina de Sport vorbim despre Raliul Dakar 2019 și rezultatele complete de la secțiunea camioane, iar la vânzări studiem statisticile de înmatriculări de vehicule comerciale de peste 3,5 tone din 2018.

În secțiunea de transport de persoane avem un test de prim contact cu autobuzul electric Mercedes-Benz eCitaro, dar și un test cu măsurători cu cel mai lung autocar Scania, Touring 13,7 M.

Coperta FloteAuto 52 Februarie 2019Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 52 al revistei FloteAuto (Februarie 2019) puteți găsi un test cu măsurători cu modelul urban smart EQ electric. Un alt test este cel cu Kia Ceed Sportwagon 1.4 T-GDI, dar important este și testul comparativ dintre două mașini cu motor turbo de 1 litru: Kia Rio 1.0 T-GDI vs Škoda Fabia 1.0 TSI. În segmentul vehiculelor comerciale avem un test cu Fiat Doblo Cargo. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...

Noutati

Daimler Truck & Bus România plantează câte un copac pentru fiecare vehicul comercial nou înmatriculat anul trecut

Daimler Truck & Bus România, subsidiara locală a producătorului german de autocamioane...