Noul Mercedes-Benz Sprinter - Festivalul Brazilor de Crăciun (2)
Home Noutati Noul Sprinter, partener al Festivalului Brazilor de Crăciun
Noutati

Noul Sprinter, partener al Festivalului Brazilor de Crăciun

12

Mercedes-Benz România a susținut pentru al cincilea an consecutiv Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment organizat anual, în luna decembrie, de organizația Salvați Copiii. Noul Sprinter, echipat să facă față oricărei provocări, a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.Considerat cel mai mare eveniment caritabil din țară, Festivalul Brazilor de Crăciun este centrat pe licitația brazilor de Crăciun creați de unii dintre cei mai renumiți și mai apreciați designeri români. Fondurile strânse sunt investite în programele educaționale ale organizației.

”Ne bucurăm că am fost alături și în acest an de Organizația Salvați Copiii și că am făcut încă un pas spre un viitor în care toți copiii să aibă acces la educație. Ca de fiecare dată, Noul Sprinter a fost partenerul de încredere al organizatorilor pe durata pregătirii evenimentului, asigurând transportul în siguranță al celor mai creativi brazi de Crăciun”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans în cadrul Mercedes-Benz România.

Noul Mercedes-Benz Sprinter - Festivalul Brazilor de CrăciunÎn cei 18 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment de referință, la care participă cei mai influenți manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvați Copiii.

De-a lungul edițiilor anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun, Salvați Copiii a strâns fonduri în valoare de 4.547.800 euro și astfel a oferit asistență pentru 34.485 de copii, beneficiari ai programelor educaționale Grădinițe Estivale, A Doua Șansă și Școală după Școală.

Acest parteneriat a oferit șansa ca Salvați Copiii și Mercedes-Benz să își consolideze colaborarea începută în 2013, prin inițierea în România a campaniei globale de educație rutieră Mobile Kids, datorită căreia se formează în fiecare an câte o generație de copii informată corect cu privire la siguranța în trafic.

Noul Mercedes-Benz Sprinter

De la sistemul de tracțiune față, ce permite o încărcare mai ușoară, la modularitatea ridicată la superlativ (peste 1.700 de variante de configurare) și la volumul de transport mărit, cu o masă autorizată de până la 5,5 tone, Noul Sprinter redefinește standardul segmentului de autovehicule comerciale ușoare de dimensiuni mari.

Noul Sprinter este disponibil în showroom-urile centrelor autorizate Mercedes-Benz din țară, cu prețuri pornind de la 18.655 euro (fără TVA), pentru versiunea standard cu tracțiune față.

Mai multe informații despre noul Sprinter și gama de autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz România sunt disponibile online la: https://www.mercedes-benz.ro/vans.

Noul Mercedes-Benz Sprinter - Festivalul Brazilor de Crăciun

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...

Noutati

Daimler Truck & Bus România plantează câte un copac pentru fiecare vehicul comercial nou înmatriculat anul trecut

Daimler Truck & Bus România, subsidiara locală a producătorului german de autocamioane...