Iveco Magelys transportă echipele la CE de handbal feminin

O flotă formată din 21 de autocare Iveco Magelys asigură deplasarea echipelor și oficialilor la meciurile Camionatului European de handbal feminin din Franța (29 noiembrie - 16 decembrie). Autocarele sunt operate de compania Isilines by Transdev, partenerul oficial al echipei naționale masculine de handbal a Franței.
Iveco Magelys

CE de handbal feminin este găzduit în premieră de Franța. La startul acestei ediții s-au aliniat 16 echipe naționale, printre care și România. Echipa noastră s-a calificat în semifinale, unde va întâlni astăzi Rusia.

Deplasarea celor 16 echipe și a oficialilor la meciurile din cele 5 orașe gazdă (Montbéliard, Nancy, Nantes, Brest și Paris) s-a făcut cu ajutorul a 21 de autocare Iveco. Modelul Magelys, votat Autocarul Anului 2016, este vârful de gamă al Iveco Bus.

Autocarele sunt echipate cu motorul Iveco Cursor 9 de 400 CP, care utilizează doar reducția catalitică selectivă (SCR), fără recircularea gazelor de eșapament (EGR), pentru a controla emisiile poluante.

Iveco Magelys dispune de niveluri foarte înalte de siguranță pasivă și activă. De exemplu, structura autoportantă robustă este vopsită prin cataforeză pentru o protecție anticorozivă de lungă durată. Aceasta este proiectată pentru a îndeplini standardul R66/02 de protecție a pasagerilor în caz de răsturnare. modelul mai este echipat cu sisteme de ultimă generație precum LDWS (Lane Departure Warning System) și AEBS (Advanced Emergency Braking System).

”A 13-a ediție a Campionatului European de handbal feminin în țara noastră este un eveniment istoric. Suntem mândri că am fost aleși încă o dată ca partener de transport cu Magelys. Angajamentul, performanța și spiritul de echipă sunt valori care ne unesc și suntem mândri să reunim excelența industrială și sportivă”, a declarat Sylvain Blaise, vicepreședinte Iveco responsabil pentru Iveco Bus.

Adaugati comentariu