Iveco Magelys
Home Autobuze Iveco Magelys transportă echipele la CE de handbal feminin
Autobuze

Iveco Magelys transportă echipele la CE de handbal feminin

2

O flotă formată din 21 de autocare Iveco Magelys asigură deplasarea echipelor și oficialilor la meciurile Camionatului European de handbal feminin din Franța (29 noiembrie – 16 decembrie). Autocarele sunt operate de compania Isilines by Transdev, partenerul oficial al echipei naționale masculine de handbal a Franței.CE de handbal feminin este găzduit în premieră de Franța. La startul acestei ediții s-au aliniat 16 echipe naționale, printre care și România. Echipa noastră s-a calificat în semifinale, unde va întâlni astăzi Rusia.

Deplasarea celor 16 echipe și a oficialilor la meciurile din cele 5 orașe gazdă (Montbéliard, Nancy, Nantes, Brest și Paris) s-a făcut cu ajutorul a 21 de autocare Iveco. Modelul Magelys, votat Autocarul Anului 2016, este vârful de gamă al Iveco Bus.

Autocarele sunt echipate cu motorul Iveco Cursor 9 de 400 CP, care utilizează doar reducția catalitică selectivă (SCR), fără recircularea gazelor de eșapament (EGR), pentru a controla emisiile poluante.

Iveco Magelys dispune de niveluri foarte înalte de siguranță pasivă și activă. De exemplu, structura autoportantă robustă este vopsită prin cataforeză pentru o protecție anticorozivă de lungă durată. Aceasta este proiectată pentru a îndeplini standardul R66/02 de protecție a pasagerilor în caz de răsturnare. modelul mai este echipat cu sisteme de ultimă generație precum LDWS (Lane Departure Warning System) și AEBS (Advanced Emergency Braking System).

”A 13-a ediție a Campionatului European de handbal feminin în țara noastră este un eveniment istoric. Suntem mândri că am fost aleși încă o dată ca partener de transport cu Magelys. Angajamentul, performanța și spiritul de echipă sunt valori care ne unesc și suntem mândri să reunim excelența industrială și sportivă”, a declarat Sylvain Blaise, vicepreședinte Iveco responsabil pentru Iveco Bus.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Piața germană de autobuze electrice a crescut cu 20% în 2023

Dacă per total piața germană de autobuze și autocare a crescut cu...

Autobuze

KARSAN a dat lovitura! Excelența în electrificare recompensată în 2023 cu 9 premii

Pionier în electrificarea transportului public în Europa, și recent intrată pe piața...

AutobuzeCamioane

Camioane și autobuze: UE este de acord cu cele mai ambițioase obiective de reducere a CO2 la nivel global

Parlamentul European și statele membre ale UE au convenit joi să reducă...

Autobuze

Transportul în comun tot mai căutat de bucureșteni

Societatea de Transport București (STB) SA a vândut în primele nouă luni...