Noul IVECO S-WAY
Home Camioane Video: Noul IVECO S-WAY este de neoprit
Camioane

Video: Noul IVECO S-WAY este de neoprit

59

IVECO a lansat o campanie de marketing pentru a susține lansarea noului său model greu pentru transporturi pe distanțe lungi: IVECO S-WAY. Realizată de agenția Ogilvy, campania este bazată pe conceptul ”I’m Unstoppable”, o referință la șoferul vehiculului și la modul de gândire al acestuia.Campania are în centru șoferii de camion, pe care îi însoțește în timpul călătoriilor lor zilnice. Astfel, noul model IVECO S-WAY, care dispune de confort, conectivitate și servicii îmbunătățite, ușurează viața șoferului și îl face pe acesta cu adevărat de neoprit.

Debutul este un videoclip energic care arată că șoferii se bucură de un mediu de lucru și de trăit de primă clasă în cabina noului IVECO S-WAY. Filmulețul îi prezintă pe șoferi cântând hitul ”Don’t Stop Me Now” al trupei Queen în momente diferite ale zilei: când se pregătesc pentru muncă, în spatele volanului, în timpul perioadelor de odihnă sau noaptea în pat.

Videoclipul culminează cu o secvență care subliniază calitățile noului S-WAY: ”Mai multă conectivitate, mai multe servicii, mai multă distracție ca niciodată”. El se încheie cu motto-ul noii game: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

”Campania întrerupe abordarea tradițională de promovare a vehiculelor grele. Punem în centru șoferul și felul în care noul S-WAY îi schimbă viața pe drum”, a declarat Maria Laura Iascone, șefa departamentului global de marketing al IVECO.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...