Video: Noul IVECO S-WAY este de neoprit

IVECO a lansat o campanie de marketing pentru a susține lansarea noului său model greu pentru transporturi pe distanțe lungi: IVECO S-WAY. Realizată de agenția Ogilvy, campania este bazată pe conceptul ”I’m Unstoppable”, o referință la șoferul vehiculului și la modul de gândire al acestuia.
Noul IVECO S-WAY

Campania are în centru șoferii de camion, pe care îi însoțește în timpul călătoriilor lor zilnice. Astfel, noul model IVECO S-WAY, care dispune de confort, conectivitate și servicii îmbunătățite, ușurează viața șoferului și îl face pe acesta cu adevărat de neoprit.

Debutul este un videoclip energic care arată că șoferii se bucură de un mediu de lucru și de trăit de primă clasă în cabina noului IVECO S-WAY. Filmulețul îi prezintă pe șoferi cântând hitul ”Don’t Stop Me Now” al trupei Queen în momente diferite ale zilei: când se pregătesc pentru muncă, în spatele volanului, în timpul perioadelor de odihnă sau noaptea în pat.

Videoclipul culminează cu o secvență care subliniază calitățile noului S-WAY: ”Mai multă conectivitate, mai multe servicii, mai multă distracție ca niciodată”. El se încheie cu motto-ul noii game: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

”Campania întrerupe abordarea tradițională de promovare a vehiculelor grele. Punem în centru șoferul și felul în care noul S-WAY îi schimbă viața pe drum”, a declarat Maria Laura Iascone, șefa departamentului global de marketing al IVECO.

Adaugati comentariu