Noul IVECO S-WAY
Home Camioane Video: Noul IVECO S-WAY este de neoprit
Camioane

Video: Noul IVECO S-WAY este de neoprit

11

IVECO a lansat o campanie de marketing pentru a susține lansarea noului său model greu pentru transporturi pe distanțe lungi: IVECO S-WAY. Realizată de agenția Ogilvy, campania este bazată pe conceptul ”I’m Unstoppable”, o referință la șoferul vehiculului și la modul de gândire al acestuia.Campania are în centru șoferii de camion, pe care îi însoțește în timpul călătoriilor lor zilnice. Astfel, noul model IVECO S-WAY, care dispune de confort, conectivitate și servicii îmbunătățite, ușurează viața șoferului și îl face pe acesta cu adevărat de neoprit.

Debutul este un videoclip energic care arată că șoferii se bucură de un mediu de lucru și de trăit de primă clasă în cabina noului IVECO S-WAY. Filmulețul îi prezintă pe șoferi cântând hitul ”Don’t Stop Me Now” al trupei Queen în momente diferite ale zilei: când se pregătesc pentru muncă, în spatele volanului, în timpul perioadelor de odihnă sau noaptea în pat.

Videoclipul culminează cu o secvență care subliniază calitățile noului S-WAY: ”Mai multă conectivitate, mai multe servicii, mai multă distracție ca niciodată”. El se încheie cu motto-ul noii game: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

”Campania întrerupe abordarea tradițională de promovare a vehiculelor grele. Punem în centru șoferul și felul în care noul S-WAY îi schimbă viața pe drum”, a declarat Maria Laura Iascone, șefa departamentului global de marketing al IVECO.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Volvo FH16: Un motor nou și mai puternic

Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu...