Noile Mercedes-Benz Actros si Arocs
Home Camioane Noile modele Actros și Arocs, în turneu prin România
Camioane

Noile modele Actros și Arocs, în turneu prin România

54

Noile modele de camioane ale Mercedes-Benz, Actros și Arocs, vor fi prezentate transportatorilor români în Arad, Sebeș, București și Suceava, în perioada 21 septembrie – 12 octombrie. Sesiunile de test-drive cu noul Actros și prezentările statice se vor desfășura timp de două zile în fiecare locație, în prezența instructorilor TruckTraining și a reprezentanților de vânzări Mercedes-Benz România.Turneul de promovare a noii generații de camioane Actros și Arocs se va desfășura în perioada 21 septembrie – 12 octombrie. Turneul va începe în Arad și va continua în Sebeș, București și Suceava. Participanții vor avea ocazia să descopere inovațiile noilor modele, să primească informații despre serviciile de telematică și post-vânzare oferite de Mercedes-Benz Trucks și să testeze cele mai inteligente camioane din lume în prezența instructorilor TruckTraining, care vor oferi sfaturi despre modul de operare eficientă al celor două autovehicule. Totodată, în locații vor fi prezenți reprezentanți ai Mercedes-Benz Financial Services pentru consiliere referitor la opțiunile de finanțare.

”Noile Actros și Arocs îmbină inovația și tehnologia pentru a desăvârși experiența de utilizator a șoferilor și, în același timp, pentru a satisface așteptările proprietarilor în ce privește costurile totale reduse și nivelurile înalte de siguranță. Suntem mândri să prezentăm noile generații Actros și Arocs, acest turneu reprezentând pentru noi oportunitatea de a le demonstra clienților din România că noile modele reprezintă viitorul autovehiculelor comerciale de transport pe distanțe lungi, respectiv construcții”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses în cadrul Mercedes-Benz România.

Noua generaţie Actros este cel mai modern și mai sigur camion din lume. Oferă o gamă generoasă de sisteme de asistență, printre care: Active Drive Assist – sistemul ce îi oferă șoferului posibilitatea conducerii semi-autonome la orice viteză; MirrorCam – ce aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește vizibilitatea în oglinzi – înlocuite cu camere video și display-uri interioare, aerodinamica, siguranța și manevrarea autovehiculului; Active Brake Assist 5 – cel mai avansat sistem de asistență la frânare din lume, ce recunoaște vehiculele, obstacolele, dar și pietonii aflați în mișcare sau staționari în fața camionului și frânează până la oprirea completă a camionului, evitând impactul; Multimedia Cockpit – ce oferă șoferilor ușurință în utilizare și confort la citirea afișajelor; Traffic Sign Assist – ce asistă șoferul în respectarea regulilor rutiere; Stability Control Assist pentru semiremorci și remorci, precum și Highbeam Assist. Noile îmbunătățiri tehnologice asigură, de asemenea, o reducere a consumului de până la 5% pe drumurile naționale și cu până la 3% pe autostrăzi, față de performanțele deja economice ale modelelor anterioare.

Aceste noi caracteristici inovatoare sunt disponibile și pentru Arocs, camionul pentru construcții de la Mercedes-Benz Trucks. De exemplu, fiecare Arocs beneficiază de Predictive Powertrain Control îmbunătățit, ca dotare standard, crescându-i astfel eficiența, mai ales în cazul traficului în construcţii, cu dese opriri scurte.

Noile Actros și Arocs beneficiază acum și de Mercedes-Benz Truck App Portal, o platformă deschisă pentru utilizarea aplicațiilor, care poate fi folosită pentru întreaga flotă a clientului, inclusiv pentru modele de la alți producători.

Până în prezent, în România au fost livrate deja 50 de camioane din noua generație Actros, iar alte zeci de unități sunt în producție sau în curs de livrare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...