Noi servicii digitale de la Mercedes PRO connect
Home Noutati Noi servicii digitale de la Mercedes PRO connect
NoutatiServicii

Noi servicii digitale de la Mercedes PRO connect

24

Coordonarea comenzilor online urgente și obținerea de informații despre vehicul, precum locația, nivelul de carburant sau lucrările de întreținere programate, se poate face acum simplu de pe un PC sau dispozitiv mobil. Toate acestea sunt doar câteva exemple despre serviciile Mercedes PRO connect destinate flotelor.Nedisponibilă încă în România, soluția de conectivitate optimizează comunicarea dintre managerii de flotă, vehicule și șoferi. Produsele Mercedes PRO connect pot fi folosite individual, fiind oferite în 9 pachete. De acum înainte, pachetul „Efficient Driving Style Analysis” va include și funcția „Drive Style Monitor”. de asemenea, funcția „Eco Monitor” are acum o grafică și funcționalitate îmbunătățite. Ambele servicii sunt disponibile contracost pe www.mercedes.pro.

”Clienții noștri au acum la dispoziție mai multe servicii care îi vor ajuta să își reducă cheltuilelile operaționale. De exemplu, managerii de flotă pot vedea la apăsarea unui buton cât carburant și câtă energie consumă flota și vor ști dacă vehiculele sunt conduse într-o manieră anticipativă. În consecință, consumul poate fi redus, iar riscul de accident sau de defecțiune minimizat”, a declarat Bjoern Sack, șeful departamentului de Conectivitate și Servicii Digitale al Mercedes-Benz Vans.

Funcția Drive Style Monitor înregistrează consumul mediu, dar și comportamentul la plecarea de pe loc și accelerare, rularea liberă și stilul de condus al șoferului. Cu ajutorul acestei funcții, șoferii pot fi motivați să adopte un stil de condus anticipativ. Flotele vor beneficia de timpi de indisponibilitate mai mici, costuri reduse de reparații și o uzură mai mică a vehiculelor.

Serviciul Eco Monitor oferă utilizatorilor informații relevante despre consumul vehiculelor din flotă. De asemenea, el oferă detalii despre cât de mult carburant poate fi economisit prin adoptarea unui stil de condus mai conștient. De asemenea, presiunea din pneuri și avertismentele bateriei sunt afișate în Vehicle Management Tool. Toate aceste informații pot fi obținute pentru întreaga flotă, un grup de vehicule sau un singur vehicul.

Marca de servicii digitale Mercedes PRO a fost introdusă în iunie 2018, odată cu lansarea de piață a noului Sprinter. În prezent, serviciile sunt disponibile în mai multe țări europene atât pentru vanurile mari, cât și pentru modelele Vito și eVito.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...