MHS Truck & Bus Group, creștere a cotei de piață în 2019
Home Autobuze MHS Truck & Bus Group, creștere a cotei de piață în 2019
AutobuzeCamioaneNoutati

MHS Truck & Bus Group, creștere a cotei de piață în 2019

42

MHS Truck & Bus Group, importatorul oficial al vehiculelor comerciale MAN în România, a înregistrat în 2019 o creștere a cotei de piață cu 0,8%, în condițiile în care piața totală de vehicule comerciale grele noi a scăzut cu 8%.Compania a livrat anul trecut aproximativ 1.260 de camioane noi și rulate. Cele mai solicitate modele în 2019 au fost MAN TGX 18 tone 4×2 (autotractor), MAN TGS 41 tone 8×4 (autobasculantă) și MAN TGS 35 tone 8×4 (autobetonieră). În segmentul autocarelor și autobuzelor, compania a livrat, în 2019, un număr de 7 unități.

În decursul anului precedent au fost livrate peste 400 unități, activitatea fiind concentrată în mod constat pe optimizarea platformei online de prezentare a ofertelor de vehicule disponibile în stoc. De asemenea, la începutul anului 2020, MHS Truck & Bus Group a lansat o aplicație dedicată diviziei MAN Rulate, unde clienții pot verifica rapid și ușor stocul disponibil de camioane rulate și locația în care pot fi vizionate.

Și activitatea de After Sales a MHS Truck & Bus Group s-a dezvoltat pe parcursul anului precedent, înregistrându-se o creștere semnificativă a unuia dintre cei mai importanți indicatori, numărul lucrărilor de service. Astfel, în 2019 au fost înregistrare cu 13,2% mai multe lucrări de service în comparație cu 2018. Vânzările de piese și accesorii originale realizate prin rețeaua națională MHS Truck Service au crescut, în 2019, cu 11% față de 2018. Un rezultat extrem de important pentru activitatea de After Sales a Grupului l-a reprezentat dublarea, pentru al doilea an la rând, a contractelor de service Comfort și ComfortPlus încheiate în 2019, în comparație cu anul precedent.

Planuri și perspective pentru 2020

Claudia IordacheAnul 2020 va fi un an dedicat noutăților și dezvoltării activității MHS Truck & Bus Group. ”Anul acesta va fi marcat în primul rând de lansarea, atât la nivel internațional cât și la nivel național, a noii generații de camioane MAN TG3, moment mult așteptat de clienți. De asemenea, anul acesta vom demara vânzarea pe piața locală a gamei de vehicule comerciale ușoare MAN TGE”, a declarat Claudia Iordache, Director executiv al MHS Truck & Bus.

De asemenea, se va pune mai mare accent pe implementarea și promovarea intensivă a soluțiilor digitale specifice vehiculelor comerciale MAN. Rețeaua națională de service MHS Truck Service se va extinde prin inaugurarea unui nou sediu MAN în Oradea.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...