Mercedes a lansat comenzile pentru modelul accesibil Actros F

Mercedes-Benz a lansat în cele 24 de țări din UE comenzile pentru modelul Actros F, care renunță la cabina cu podea plată, camerele video și la afișajele digitale de mari dimensiuni. Modelul pur funcțional va intra în producție în luna aprilie.
Mercedes a lanzat comenzile pentru modelul accesibil Actros F

Mercedes-Benz Trucks lansează în 2021 versiunea ”simplificată” Actros F. Aceasta renunță la unele dotări de top, dar păstrează valorile de bază ale mărcii: calitatea, fiabilitatea, eficiența, funcționalitatea, siguranța și utilitatea.

Disponibil în 17 versiuni, Actros F este ideal pentru transporturi regionale pe distanțe lungi. O atenție deosebită a fost acordată confortului șoferului. Sunt disponibile cabine StreamSpace și BigSpace de 2,5 metri lățime, cu tunel motor de 12 cm înălțime, dar cu doar 3 trepte.

Mercedes lansează în 2021 modelul accesibil Actros F, cu oglinzi clasiceNoul Actros F vine cu un bord clasic și cu oglinzi laterale convenționale în standard. Modelul dispune însă de numeroase echipamente introduse de noua generație Actros: navigația, climatizarea, ecranul central tactil cu diagonală de 10 inci sau volanul multifuncțional. Noul PPC poate de asemenea să fie comandat opțional.

La capitolul sisteme de siguranță, Actros F vine în standard cu Active Brake Assist 5 și Lane Keeping Assist, în timp ce sistemul Sideguard Assist este opțional.

De asemenea, Actros F dispune în standard de soluția de conectivitate Fleetboard, oferind date în timp real pentru o mai bună administrare a flotelor. De asemenea, senzorii instalați permit diagnoza de la distanță și o mentenață predictivă, prin intermediul Mercedes-Benz Uptime.

Mercedes mai promite pachete de service și soluții financiare configurabile individual. O noutate este pachetul de service Mercedes-Benz CompleteMile, care va fi disponibil din martie 2021. Acesta prevede rate lunare proporționale cu kilometrii parcurși, fiind ideal pentru activitățile sezoniere, precum construcții sau agricultură.

Tot de la finalul săptămânii trecute poate fi comandate și camioanele din seria specială Actros Edition 2.

Adaugati comentariu