CVC DKV
Home Servicii Marco van Kalleveen este noul CEO al DKV
Servicii

Marco van Kalleveen este noul CEO al DKV

53

DKV MOBILITY SERVICES Group, lider european în servicii de mobilitate pentru transportatorii de mărfuri și pasageri și taxe de drum, îl va numi pe Marco van Kalleveen în funcția de CEO, începând cu 1 aprilie 2019.Van Kalleveen (50 de ani) îl va succeda pe Dr. Alexander Hufnagl, care va părăsi Consiliul de Administrație la 1 aprilie 2019, după 15 ani la conducerea companiei. Decizia urmează dorința domnului Hufnagl și are loc în acord reciproc cu acționarii. Alexander Hufnagl a jucat un rol decisiv în evoluția DKV într-unul dintre principalii furnizori de servicii din sectorul său din Europa.

Marco van Kalleveen este noul CEO al DKVCa nou CEO al DKV, Marco van Kalleveen va fi responsabil în special pentru dezvoltarea piețelor și strategie. Împreună cu ceilalți membri ai Consiliului de Administrație, va contribui la dezvoltarea DKV odată cu strategia sa eficientă de creștere. Se va pune accentul pe continuarea digitalizării modelului de afaceri, precum și pe extinderea portofoliului de servicii.

Van Kalleveen are o experiență vastă de management internațional și o experiență dovedită în domeniul mobilității și logisticii. Acesta a fost Chief Operating Officer și membru al Consiliului de Administrație al LeasePlan, una dintre cele mai importante companii de leasing de vehicule din lume. Înainte de asta a fost membru al Consiliului de Administrație al TNT Express, furnizor de curierat global și de servicii expres. Și-a început cariera în calitate de consultant de management la McKinsey & Company, unde a devenit partener în 2004. Marco van Kalleveen a studiat administrarea afacerilor la Universitatea Erasmus din Rotterdam și deține un MBA de la Harvard Business School. Este căsătorit și are o fiică.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-euroservice.com

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...