MAN TGE pentru pompierii din Vatican
Home Noutati MAN TGE pentru pompierii din Vatican
NoutatiVehicule speciale

MAN TGE pentru pompierii din Vatican

49

Papa Francisc a a binecuvântat de curând un vehicul MAN TGE donat de MAN Truck & Bus Italia pentru corpul pompierilor din Vatican.Prin această donație, MAN Truck & Bus face o contribuție la protecția heliportului localizat în interiorul orașului Vatican. Șasiul MAN TGE cu cabină pentru echipaj și suprastructură pentru pompieri a fost primit de Corpul Pompierilor din Vatican.

MAN TGE pompieri VaticanModelul MAN TGE donat se remarcă prin vehiculul modern, cât și prin tehnologia de ultimă oră pentru stingerea incendiilor. Un tun central poziționat deasupra cabinei poate direcționa apa sau spuma prin intermediul unei telecomenzi aflate în cabină, permițându-i operatorului să intervină în siguranță. Vehiculul mai este echipat cu un stâlp telescopic cu lumini, care permite o operare eficientă pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă.

MAN TGE pompieri VaticanVehiculul MAN TGE 6.180 va fi de asemenea folosit pentru susținerea operațiunilor de ambulanță aeriană care au loc zilnic pe heliportul din Vatican, administrând urgențele pentru Spitalul de Pediatrie Bambino Gesù din Roma. Papa Francisc a acordat mereu o mare atenție pacienților tineri, pentru care a organizat audiențe speciale la locuința sa din Santa Marta.

MAN Truck & Bus are un angajament continuu de responsabilitate socială, reflectat și de această donație. La livrarea vehiculului și ceremonia de binecuvântare a Papei Francisc a participat și Göran Nyberg, membru în consiliul de consucere executivă al MAN cu responsabilități pentru vânzări și marketing.

CITEȘTE AICI TESTUL CU VW CRAFTER, MODEL CONSTRUIT PE ACEEAȘI PLATFORMĂ CU MAN TGE.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

FeroviarNoutatiTransportatori

Abonamentele metropolitane la tren

Aprobarea OMTI 1039/2024 un pas înainte în optimizarea serviciilor feroviare de călători...