MAN TGE, bază pentru noul model de autorulotă Sven Hedin
Home Noutati MAN TGE, bază pentru modelul de autorulotă Sven Hedin
Noutati

MAN TGE, bază pentru modelul de autorulotă Sven Hedin

59

Pentru prima oară modelul MAN TGE va sta la baza modelului de autorulotă Sven Hedin dezvoltat de Westfalia. Premiera a avut loc la expoziția Caravan Salon 2019 din Düsseldorf.Specialistul german în autorulote Westfalia a ales pentru prima oară noul MAN TGE pentru modelul Sven Hedin. Modelul a fost prezentat oficial la Caravan Salon din Düsseldorf (31 august – 8 septembrie).

Sven Hedin este numele emblematic sub care Westfalia pregătește autorulote încă din anii 1970. Noul MAN TGE Sven Hedin impresionează atât prin modul inovator în care a fost transformat într-un vehicul recreațional, dar și prin echipările de siguranță. Modelul dispune în standard de sistemul de asistență la frânarea de urgență, de sistemul de asistență la frânare în cazul unei coliziuni sau de sistemul de asistență la vânt lateral.

Opțional, MAN TGE poate fi echipat și cu sisteme precum Lane Guard System sau Adaptive Cruise Control (ACC). În plus, condusul pe timp de noapte devine mai ușor cu farurile cu LED, disponibile și ele opțional.

Pentru un confort sporit la manevre, TGE poate fi echipat cu camere pentru marșarier. Cutia de viteze automată cu 8 trepte, precum și interiorul optimizat ergonomic, sunt alte motive pentru care MAN TGE este un vehicul ideal pentru a fi transformat în autorulotă.

Modificările aduse de Westfalia la modelul de autorulotă Sven Hedin sunt și ele remarcabile. Astfel, la interior s-a montat un pat de doi metri fără a influența silueta și aerodinamica vehiculului. Westfalia a venit cu elemente noi în zona de living și bucătărie, dezvoltând un frigider mai compact, care reduce dimensiunea blocului de bucătărie, oferind mai mult spațiu în această zonă.

Rezervoarele pentru apă proaspătă (100 de litri) și reziduală (84 de litri) au fost și ele adaptate și dispun de o cantitate impresionantă. Astfel, autonomia din acest punct de vedere este și mai mare, oferind un confort sporit pasagerilor pe durata călătoriilor mai lungi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...