MAN TGE devine autorulotă cu dublă utilizare

Divizia MAN pentru vehicule de lux BMC (Bus Modification Center) a prezentat primele prototipuri MAN TGE cu utilizare duală: vanuri care pot fi folosite și ca autorulote.
MAN TGE autorulota

MAN a prezentat primele modele recreaționale în urmă cu 90 de ani. La fabrica din Plauen sunt modificate în principal autocare pentru echipe sportive, vehicule pentru transport VIP-uri, autocare pentru muzicieni sau autorulote de top. Cele două prototipuri de autorulotă prezintă idei inovatoare despre potențialul de personalizare.

Ambele vehicule se bazează pe modelul MAN TGE 4×4 cu ampatament standard și plafon înalt, cu motor diesel de 1.968 cmc și 177 CP. Primul prototip urmează ideea de vehicul cu utilizare duală pentru două persoane, iar al doilea concept are un aranjament clasic cu mobilier instalat permanent. Totuși, ele nu sunt văzute ca autorulote pregătite de folosire, ci mai degrabă ca o bază solidă care lasă loc pentru numeroase modificări, pentru a îndeplini nevoile specifice ale clienților finali.

Sistemul dual, cu mobilier demontabil care poate fi plasat în diferite locații, este destinat celor care sunt interesați în special de activitățile sportive care necesită un echipament scump decât să călătorească efectiv cu o autorulotă în vacanțe. Astfel, în timpul săptămânii vehiculul poate fi folosit pentru transportarea echipamentelor de muncă, iar în week-end pentru a căra biciclete sau baloane cu aer cald.

VEZI CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI.

Adaugati comentariu