MAN TGE autorulota
Home Noutati MAN TGE devine autorulotă cu dublă utilizare
Noutati

MAN TGE devine autorulotă cu dublă utilizare

29

Divizia MAN pentru vehicule de lux BMC (Bus Modification Center) a prezentat primele prototipuri MAN TGE cu utilizare duală: vanuri care pot fi folosite și ca autorulote.

MAN a prezentat primele modele recreaționale în urmă cu 90 de ani. La fabrica din Plauen sunt modificate în principal autocare pentru echipe sportive, vehicule pentru transport VIP-uri, autocare pentru muzicieni sau autorulote de top. Cele două prototipuri de autorulotă prezintă idei inovatoare despre potențialul de personalizare.

Ambele vehicule se bazează pe modelul MAN TGE 4×4 cu ampatament standard și plafon înalt, cu motor diesel de 1.968 cmc și 177 CP. Primul prototip urmează ideea de vehicul cu utilizare duală pentru două persoane, iar al doilea concept are un aranjament clasic cu mobilier instalat permanent. Totuși, ele nu sunt văzute ca autorulote pregătite de folosire, ci mai degrabă ca o bază solidă care lasă loc pentru numeroase modificări, pentru a îndeplini nevoile specifice ale clienților finali.

Sistemul dual, cu mobilier demontabil care poate fi plasat în diferite locații, este destinat celor care sunt interesați în special de activitățile sportive care necesită un echipament scump decât să călătorească efectiv cu o autorulotă în vacanțe. Astfel, în timpul săptămânii vehiculul poate fi folosit pentru transportarea echipamentelor de muncă, iar în week-end pentru a căra biciclete sau baloane cu aer cald.

VEZI CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...