CF FAW 8×4, noutatea DAF în domeniul construcțiilor

DAF prezintă în premieră la expoziția Matexpo din orașul belgian Kortrijk (11-15 septembrie) noul model de construcții CF FAW 8x4.
DAF prezintă noul CF FAW 8x4

Pentru a-și demonstra gama largă de produse și servicii pentru industria de construcții, DAF va participa la expoziția bienală Matexpo, dedicată echipamentelor de construcții.

DAF va avea un stand de 300 de metri pătrați în Hala 5, unde vor fi expuse trei vehicule. primul dintre acestea este un LF Construction de 19 tone pentru distribuție locală și regională, al doilea este XF Super Space Cab pentru transporturi grele, iar marea noutate este versiunea CF FAW 8×4.

Noul șasiu FAW, disponibil pe modelele rigide CF și XF, dispune de un tridem cu un tandem motor pentru o tracțiune excelentă și o punte spate direcțională pentru un diametru de bracaj de doar 16,6 metri. Șasiul este ideal pentru o basculantă, un mixer de beton sau o suprastructură cu macara.

”Cu o cotă de piață de 20%, DAF este liderul european în segmentul autotractoarelor. Avem cea mai bună ofertă și în segmentul de construcții, cu o gamă fantastică de vehicule DAF, potrivite pentru orice misiune. Noul șasiu FAW marchează ambiția noastră de a crește și mai mult în segmentul de construcții”, a declarat Richard Zink, Director de Marketing și Vânzări și membru în Consiliul de Administrație al DAF Trucks.

Pentru a garanta cea mai bună susținere a clienților, DAF oferă și servicii specifice pentru industria de construcții. Printre aceste servicii se numără și contractele de reparații și întreținere DAF MultiSupport, care oferă pachetele avansate Uptime, cu garanție de disponibilitate. În plus, DAF Academy oferă programe de instructaj dedicate pentru șoferii de camioane de construcții.

Adaugati comentariu