Majorarea tarifelor pentru plata taxelor de drum în Belgia

Începând cu data de 01 ianuarie 2021, autoritățile din Valonia (Belgia) au anunțat majorarea tarifelor aplicate pentru plata taxelor de drum din această regiune. Celelalte două regiuni, Flandra si Bruxelles, au majorat tarifele la jumătatea anului 2020 și nu vor mai modifica tarifele la începutul anului viitor.
Tarife majorate pentru taxa de drum din Belgia, de la 1 iulie

Creșterea medie a tarifelor în regiunea Valonia pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 32 de tone este de +0.73%. Va reamintim faptul că regiunile Frandra și Bruxelles au majorat tarilefe aplicate în luna Iulie 2020, găsiți detalii despre aceste majorări aici.

Plata taxelor de drum din Belgia se poate face utilizând unul dintre următoarele dispozitive electronice de plată:

  • Dispozitivul Satellic (folosit doar la plata taxelor de drum din această țară)
  • Dispozitiv UNIC de taxare Toll4Europe – funcțional deja la plata taxelor drum în Franța, Spania, Portugalia, Belgia (+tunel), Germania (+tunel), Austria, Bulgaria și în curând în Ungaria, Italia si Elveția.
  • Dispozitiv UNIC de taxare Telepass SAT – funcțional deja la plata taxelor de drum din Italia, Franța, Spania, Portugalia, Belgia (+tunel), Germania, Austria, Polonia și în curând în Ungaria, Slovenia, Elveția și Țările Scandinave.
  • Dispozitiv UNIC de taxare Axxes – funcțional deja în Franța, Spania, Portugalia, Belgia, Austria și Germania.

Mai multe detalii despre majorarea tarifelor pentru plata taxelor de drum în Belgia și lista completă cu noile tarife din regiunea Valonia pot fi găsite aici.

Adaugati comentariu