Kögel va expune 4 modele la târgul Nufam 2019

Kogel Nufam 2019

Kögel va expune patru semiremorci la târgul Nufam 2019, care se desfășoară în perioada 26-29 septembrie, în orașul german Karlsruhe. La standul Kögel (A211, hala 2) veți putea vedea două semiremorci adaptate la nevoile șoferilor: Kögel Trucker Trailer (KTT) și Kögel Trucker Tipper (KTT). În fața halei 2, vizitatorii pot examina mai îndeaproape semiremorca frigorifică clasa premium Kögel Cool – PurFerro quality, precum și modelul Kögel Cargo în ediția limitată Black Edition 2019.Cu câte un model KTT pentru industria transporturilor și industria construcțiilor, Kögel va prezenta la standul expozițional rezultatul unui sondaj de opinie pe tema ”semiremorca perfectă pentru șoferii de camion”, realizat de Kögel în rândul conducătorilor auto profesioniști la Truck Grand Prix, Wolfsmeile și în complexele de servicii de pe autostrăzi.

La Nufam 2019 va fi prezentat modelul Kögel Trucker Trailer, bazat pe cadrul cu sarcină utilă și masă optimizate și pe caroseria modelului Kögel Lightplus din generația NOVUM și dotat cu sistemul de deschidere și blocare rapidă FastSlider de la Kögel. Astfel, Kögel vine în întâmpinarea cerințelor șoferilor de a avea timpi de încărcare mai mici și le pune la dispoziție o manipulare mai rapidă, mai simplă și mai sigură în timpul încărcării și descărcării. Numeroase alte modele ”ajutătoare” completează generația de semiremorci NOVUM, care au fost adaptate în funcție de cerințele șoferilor.

Similar modelului Kögel Trucker Trailer, modelul Kögel Trucker Tipper cu dotări personalizate este adaptat perfect la dorințele șoferilor. Pentru această remorcă basculantă, punctele de interes sunt nivelul înalt de utilitate pentru utilizatori în utilizarea zilnică, precum și o sarcină utilă mai mare. Punctul de pornire pentru acest KTT este reprezentat de cadrul cu sarcină utilă și masă optimizate și de recipientul basculant realizat dintr-un mix inteligent de materiale. Semiremorca basculantă cu 3 axe, cu un volum de încărcare de 24 m³, prezintă o variantă cu o podea groasă de patru milimetri fabricată din oțel Hardox 450, cu pereți laterali fabricați din tablă de oțel de 5 mm de înaltă rezistență și un perete posterior fabricat din același material fiabil cu grosime de 7 mm.

Modelul Kögel Cool – PurFerro quality poate fi văzut afară; aceasta este o semiremorcă frigorifică adaptată la cerințele de piață specifice industriei transporturilor de alimente proaspete, congelate și produselor farmaceutice. Mulțumită numeroaselor dotări speciale, clienții se bucură de un nivel ridicat de personalizare – pliat perfect pe nevoile acestora.

Un alt element atrăgător și special este modelul Kögel Cargo din generația NOVUM în ediția limitată Black Edition 2019. Numărul 95 dintr-un total de 100 semiremorci Black Edition nu este prevăzut doar cu elemente de culoare neagră, cum ar fi prelata, suportul de lămpi și acoperitoarea, ci se remarcă și prin dotările sale. Acestea includ o osie ridicătoare, jante de aluminiu, o cutie de depozitare a paleților pentru 24 și 8 paleți, un sistem de iluminat interior, lămpi laterale intermitente de gabarit și multe altele.

Adaugati comentariu