Kögel prezintă generația de semiremorci NOVUM

La expoziția de transport și logistică ”transport logistic 2019”, organizată la München între 4 și 7 iunie 2019, Kögel va prezenta generația de semiremorci NOVUM, care a primit distincția Trailer Innovation 2019.
Kogel transport logistic 2019 noua generatie de semiremorci NOVUM

În hala de lângă intrarea de est va fi prezentat modelul Kögel Trucker Trailer (KTT) din generația NOVUM, într-o variantă nouă, precum și șasiul port-container Kögel Port 45 Triplex, a cărui masă a fost redusă. La standul de expoziție Kögel nr. 205/306 din hala A6, vizitatorii târgului vor fi întâmpinați nu doar cu gama extinsă de servicii aferente semiremorcilor, ci și cu piese de schimb originale Kögel și modelul Kögel Cargo Rail din generația NOVUM. În plus, clienții Kögel vor beneficia de numeroase oferte speciale, foarte atractive, pentru produsele menționate.

Kögel Trucker Trailer este rezultatul unui sondaj de opinie pe tema ”semiremorca perfectă pentru șoferii de camion” realizat de Kögel în rândul conducătorilor auto profesioniști la Truck Grand Prix, Wolfsmeile și în complexele de servicii de pe autostrăzi. La transport logistic 2019, KTT este prevăzut cu FastSlider, sistemul de deschidere și blocare rapidă Kögel. Astfel, Kögel vine în întâmpinarea cerințelor șoferilor de a avea timpi de încărcare mai mici și le pune la dispoziție o manipulare mai rapidă, mai simplă și mai sigură în timpul încărcării și descărcării. Numeroase alte modele ”ajutătoare” completează generația de semiremorci NOVUM, care au fost adaptate în funcție de cerințele șoferilor.

Modelul Kögel Port 45 Triplex a fost prezentat în premieră la Expoziția Internațională de Automobile 2018. La transport logistic 2019, inginerii Kögel au redus în continuare masa proprie a vehiculului. Cu o masă proprie redusă în versiunea de bază de aproximativ 4.450 kilograme, o masă totală tehnică de 41.000 kilograme și o sarcină verticală de 14.000 kilograme, șasiul de container este potrivit pentru transportul containerelor ISO cu o lungime de 20, 30, 40 și 45 de picioare precum și al containerelor High Cube de 40 și 45 de picioare.

Al treilea exponat este noul Kögel Cargo Rail din generația NOVUM. Această variantă ce poate fi transportată pe calea ferată este de asemenea prevăzută cu un cadru exterior optimizat și o caroserie îmbunătățită ce caracterizează generația NOVUM. Aceste caracteristici fac ca modelul Kögel Cargo Rail să fie nu doar mai robust, ci simplifică și manipularea în utilizarea zilnică. În plus, Kögel Cargo Rail din generația de semiremorci NOVUM are un grad foarte înalt de personalizare și poate fi adaptat la cerințele specifice ale firmelor de transport. Cu o masă proprie redusă ce pornește de la 6.350 kilograme în versiunea de bază, acest model e comportă deosebit de economicos pe șosea.

Adaugati comentariu