Karsan Jest Electric Suceava
Home Autobuze Karsan va livra alte 10 unități Jest Electric la Suceava
AutobuzeTehnologie

Karsan va livra alte 10 unități Jest Electric la Suceava

33

Producătorul turc de vehicule comerciale Karsan a câștigat o nouă licitație și va livra alte 10 minibuze Jest Electric la Suceava.Astfel, în flota operatorului TPL Suceava vor circula până la finalul anului 15 autobuze Karsan Jest Electric, cele 10 noi adâugându-se celor 5 livrate deja anul trecut. De asemenea, numărul de vehicule Jest Electric livrate în România va ajunge la 21.

”Livrăm autobuze în România din 2013, iar Jest Electric circulă acolo de peste un an. În acest an am reușit să câștigăm o nouă licitație pentru 10 unități. Suntem foarte mândri, deoarece am reușit să ne extindem afacerea în ciuda pandemiei. Sperăm să primim comenzi pentru alte 6 unități Jest Electric în următoarele 3 luni. Suntem încântați că devenim treptat principala preferință în acest segment din România”, a declarat Muzaffer Arpacıoğlu, director general adjunct al Karsan.

Autobuzul de 6 metri lungime este echipat cu un motor electric BMW de 170 CP (290 Nm). Bateriile, de asemenea de origine BMW, poate fi de 44 sau 88 kWh. Sistemul de recuperare a energie în momentul frânărilor ajută la obținerea unei autonomii de până la 210 km.

Micul autobuz se mai remarcă prin manevrabilitate, un interior spațios, agilitate pe străzile înguste și performanțe greu de egalat în porțiunile în urcare. Șoferul dispune de un panou de instrumente complet digital, funcție keyless go, dar și de un sistem multimedia cu ecran tactil de 10,1 inci.

Confortul pasagerilor este asigurat de sistemul de supensie cu 4 roți independente. Călătorii mai dispun de porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile și infrastructură WiFi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Tehnologie

ABB E-mobility și MAN demonstrează încărcarea MW pe eTruck

ABB E-mobility și MAN Truck & Bus au sărbătorit premiera sistemului de...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Tehnologie

MAN: Primul camion autonom pe autostradă

MAN Truck & Bus este primul producător de vehicule comerciale care primește...