Home Autobuze Karsan se mândrește cu o prezență în 16 țări diferite cu 306 de vehicule electrice!
Autobuze

Karsan se mândrește cu o prezență în 16 țări diferite cu 306 de vehicule electrice!

53

Karsan trece la o viteză superioară. Mărturie stă faptul că acest constructor contabilizează aproape 90% din exporturile de microbuze și autobuze electrice ale Turciei, cu peste 300 de vehicule electrice.

Karsan, una dintre companiile de top din industria auto turcă, face încă un pas apăsat în ceea ce privește exportul. În ton cu motto-ul companiei, „Un pas înainte în viitorul mobilității”.

Contabilizând aproape 90% din exporturile de microbuze și autobuze electrice ale Turciei în ultimii 3 ani, Karsan își propune să-și dubleze exporturile în acest an.

Okan Baş, CEO Karsan, a comentat astfel: „În ultimii trei ani, aproape 345 de microbuze şi autobuze electrice au fost vândute de Turcia către Europa. Iar 306 dintre acestea au fost realizate de către Karsan și transportă pasageri pe drumurile europene din 16 țări diferite, în principal în Franța, România și Portugalia.

Această cifră, pe care am atins-o în ultimii 3 ani, reprezintă aproximativ 90 la sută din exporturile Turciei de microbuze și autobuze electrice. Fără îndoială, o realizare serioasă. Și care stă la baza obiectivelor noastre, de a ne dubla exporturile în acest an”.

Karsan, principalul brand turc pentru soluții de mobilitate de înaltă tehnologie

Franța, România, Portugalia, Germania, Spania, Belgia și Bulgaria sunt cele mai reprezentative țări între cele 16 în care oferă servicii Karsan. Iar acum, compania își propune, așa cum spunea și Okan Baş, să treacă la pasul următor.

Ținta, o creștere durabilă în Europa și America de Nord!

Okan Baş, CEO al Karsan, a precizat: „Am realizat o cifră de afaceri de 201 milioane euro în 2021. Iar 70% din aceasta este atribuită activităţilor de export”.

Explicând obiectivele companiei pentru acest an, Okan Baș a spus: „Vrem să creștem de cel puțin două ori în segmentul vehiculelor electrice. Țintim întreaga piață și intenționăm să poziționăm marca Karsan în primele cinci din Europa.”

Potrivit lui Okan Baș, în ton cu strategia „Un pas înainte în viitorul mobilității”, Karsan vizează o creștere durabilă nu doar în Europa, ci și America de Nord.

„Ne-am dublat exporturile în 2021”

„Dacă ne uităm la cifre, ne-am dublat exporturile în 2021 față de anul precedent”, a continuat Baș. „Anul trecut am vândut 330 de produse Karsan în Europa. Față de 147 în anul precedent. Aceasta include vehiculele convenționale, precum și cele electrice.

În 2021, 133 dintre vehiculele noastre electrice au devenit parte a parcului din Europa. Iar dacă privim în urmă, începând din 2019, 306 dintre vehiculele noastre electrice Karsan au călătorit în întreaga lume. Pentru noi, 306 vehicule înseamnă 3 milioane de kilometri de experiență”.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...