Home Autobuze KARSAN a dat lovitura! Excelența în electrificare recompensată în 2023 cu 9 premii
Autobuze

KARSAN a dat lovitura! Excelența în electrificare recompensată în 2023 cu 9 premii

50

Pionier în electrificarea transportului public în Europa, și recent intrată pe piața din America de Nord, compania Karsan continuă să primească premii la nivel mondial pentru produsele high-tech pe care le-a dezvoltat.

Ultimul exemplu în acest sens este Excellent Product Design, acordat de Consiliul German pentru Design, pentru modelul Karsan Autonomous e-ATAK. Afirmând că Autonomous e-ATAK a realizat premiere în sectorul transportului public, CEO-ul Karsan, Okan Baş, a declarat: „Autonomous e-ATAK, model dezvoltat cu capacitatea noastră de producție inovatoare high-tech, a fost recent premiat ca modelul cel mai popular în categoria Digital Enhanced Driving la Busworld Digital Awards. Germanii au apreciat și designul vehiculului nostru. Și iată, putem să ne mândrim acum și cu Excellent Product Design, cu care am fost recompensați de Consiliului German pentru Design, un membru fondator al Organizației Mondiale pentru Design. Premiile globale de acest fel ne încurajează să facem mai bine.”

Primul autobuz automatizat de nivel 4 produs în serie la nivel mondial!

Subliniind că modelul Karsan Autonomous e-ATAK este primul autobuz automatizat de nivel 4 produs în serie la nivel mondial, Okan Baş a declarat: „Vehiculul nostru, pe care l-am dezvoltat împreună cu partenerul nostru de afaceri ADASTEC, transportă continuu pasageri în Stavanger, Norvegia, începând cu anul 2022. Oferind servicii ca un vehicul potrivit pentru transportul public, cu toate caracteristicile sale de siguranță, Autonomous e-ATAK ne poziționează în fața concurenților noștri. Până acum, am transportat peste 20 de mii de pasageri cu Autonomous e-ATAK. Am realizat 50 de mii de kilometri de experiență în conducerea autonomă în 1,5 ani, lansând șase proiecte autonome diferite în Statele Unite, Norvegia, Franța, România și Turcia. Această experiență și cunoștințele ne vor propulsa la următorul nivel în piața vehiculelor autonome.”

Numărul premiilor obținute în 2023 a ajuns la 9

Celor două premii deja amintite, în portofoliul de trofee obținute de Karsan Autonomous e-ATAK se mai numără și cel pentru inovație tehnică. În plus, modelul E-ATA Hydrogen a obținut Bronze Stevie Awards la categoria Produs și Servicii. Și, reamintim, Stevie Awards reprezintă unul dintre cele mai importante distincții din lumea afacerilor.

În vitrina mărcii au intrat și alte cinci distincții rezervate companiei. Este vorba despre două premii de la Global Business & Finance Magazine, ”Europe’s Most Preferred Electric Transportation Provider” și ”Turkiye’s Most Inspiring Transportation Solutions Provider”. Ca și prezența în ”50 Sustainability Leaders fast Company Turkiye”, și trofeele ”Most Innovative Automotive Value Chain Brand” și ”Most Flexible Commercial Vehicle Brand”.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...

Autobuze

Karsan mai stabilește o premieră cu Autonomous e-ATAK

Karsan va fi primul constructor care folosește conducere autonomă în transportul public...

Autobuze

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368 de la 1 martie

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368, din start de martie. Anunțul...

Autobuze

Piața germană de autobuze electrice a crescut cu 20% în 2023

Dacă per total piața germană de autobuze și autocare a crescut cu...