Home Servicii Eurowag oferă servicii de taxare electronică în Spania și Portugalia
Servicii

Eurowag oferă servicii de taxare electronică în Spania și Portugalia

145

Eurowag, furnizor de top de soluții de transport rutier integrat în Europa, oferă acum servicii europene de taxare electronică (EETS) în Spania și Portugalia.

Taxele pe drumurile și autostrăzile spaniole și portugheze pot fi plătite prin unitatea de bord EVA, începând cu 15 noiembrie 2023. Clienții Eurowag pot utiliza în prezent serviciul EETS în Germania, Ungaria, Belgia, Austria, Polonia, Republica Cehă și la poduri și tuneluri selectate. Soluția, care permite transportatorilor să utilizeze o singură unitate de bord (OBU) pentru a colecta taxele de drum automat și electronic pentru mai multe țări, simplifică funcționarea OBU-urilor și crește siguranța pe drum. Cu cât un șofer are mai puține OBU pe parbriz, cu atât are mai multă vizibilitate și spațiu disponibil.

Gestionarea taxelor și a flotei, într-o singură soluție

Nu numai șoferii, ci și dispecerii, administratorii de flote și proprietarii de flote vor aprecia unitatea de bord EVA, deoarece simplifică foarte mult operațiunile flotei. Pe lângă EETS, soluția include și servicii integrate de gestionare a flotei, cum ar fi planificarea și urmărirea rutelor vehiculelor, alerte automate pentru dispeceri, informații despre întreținerea vehiculelor și tehnologia patentată de geolocalizare FuelGuard, toate gratuite. FuelGuard poate compara locația vehiculului și locația cardului de carburant – dacă acestea sunt diferite, sistemul nu va permite plata carburantului. Acest lucru previne eficient furtul de carburant.

Unitatea de bord Eurowag îmbunătățește astfel siguranța și confortul șoferului, economisește timp dispecerilor datorită software-ului intuitiv de gestionare a flotei și, în cele din urmă, oferă proprietarilor de flote date importante pentru a-și gestiona afacerea și a reduce costurile. În plus, pachetul de bază de management al flotei EW Truck Basic, care este o parte automată a OBU EVA, poate fi extins cu funcții avansate suplimentare în modul EW Truck PRO, dacă se dorește. Acestea includ date CAN Bus, descărcări de la distanță de tahograf și monitorizare avansată a șoferului cu coaching.

Eurowag are în plan EETS în alte țări

„Atât Spania, cât și Portugalia sunt puncte importante de tranzit pentru transportul rutier comercial. Prin urmare, suntem foarte încântați că transportatorii de mărfuri pot beneficia acum de comoditatea plății electronice a taxelor și de alte caracteristici avansate ale unității de bord EVA și în aceste țări. În plus, intenționăm să extindem în mod continuu soluția noastră integrată în alte țări. Clienții Eurowag pot aștepta cu nerăbdare să poată utiliza EETS în Slovacia în viitorul apropiat“, spune Ivana Lang, director de taxe la Eurowag.

„Pe lângă EETS, transportatorii au posibilitatea de a profita de un alt serviciu practic Eurowag – rambursările de TVA și accize. Spania, în special, oferă o reducere la accize până la sfârșitul anului 2023. Clienții care realimentează în Spania au acum o oportunitate unică pentru a reduce costurile”, adaugă Lang.

Gestionați setările de taxare în câteva clicuri

Cei interesați de OBU EVA certificată de EETS trebuie doar să completeze o cerere specifică vehiculului și să selecteze țările în care doresc să activeze serviciul de taxare electronică. Ei vor primi apoi OBU EVA în 2-4 zile lucrătoare. Pentru clienții Eurowag existenți, activarea EETS pentru Spania și Portugalia este și mai ușoară. Pur și simplu vizitați portalul de clienți Eurowag și editați detaliile vehiculelor specifice în contul de utilizator respectiv.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...