Karsan a câștigat o licitație pentru 8 minibuze electrice în Beclean
Home Autobuze Karsan a câștigat o licitație pentru 8 minibuze electrice în Beclean
AutobuzeTehnologie

Karsan a câștigat o licitație pentru 8 minibuze electrice în Beclean

38

Producătorul turc de vehicule comerciale Karsan a câștigat o licitație pentru 8 minibuze electrice organizată de orașul Beclean.După ce a securizat recent o comandă pentru 10 unități Jest Electric la Suceava, Karsan a semnat acum un contract pentru livrarea a 8 minibuze electrice în Beclean. Autobuzele vor fi livrate până la sfârșitul acestui an.

Licitația a fost câștigată prin intermediul reprezentantului regional Anadolu Automobil Rom. ”Obiectivul nostru este de a ne crește cota de piață în România. Într-un timp scurt am primit două comenzi importante din partea unor orașe din România, în urma unor licitații publice. Vehiculele noastre cu tehnologie de ultimă oră joacă un rol decisiv în acest succes”, a declarat Muzaffer Arpacıoğlu, director general adjunct al Karsan.

Jest Electric este un minibuz cu o lungime de 6 metri, ideal pentru operarea în orașe mici sau pe rute nu foarte aglomerate. Modelul dispune de motoare și baterii produse de BMW. Motorul electric dezvoltă 170 CP și 290 Nm, iar bateria poate fi de 44 sau 88 kWh.

Cu bateria cea mai mare, Jest Electric poate atinge o autonomie de 210 km. Micul autobuz se mai remarcă prin manevrabilitate, un interior spațios, agilitate pe străzile înguste și performanțe greu de egalat în porțiunile în urcare.

Șoferul dispune de un panou de instrumente complet digital, funcție keyless go, dar și de un sistem multimedia cu ecran tactil de 10,1 inci. Confortul pasagerilor este asigurat de sistemul de supensie cu 4 roți independente. Călătorii mai dispun de porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile și infrastructură WiFi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Tehnologie

ABB E-mobility și MAN demonstrează încărcarea MW pe eTruck

ABB E-mobility și MAN Truck & Bus au sărbătorit premiera sistemului de...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...