Design special pentru un camion Volvo FH

Transportatorul danez Henrik Guldager are o tradiție în operarea unor camioane deosebite. De data aceasta, compania a realizat un design special pentru un camion nou Volvo FH recent achiziționat, cu ajutorul artistului Ray Hill.
Design special pentru un camion Volvo FH

Compania Henrik Guldager este un client tradițional al Volvo Trucks, așa că nu este de mirare că a optat din nou pentru un model al producătorului suedez. Nici grafica deosebită nu este o noutate. În 2013, compania a dorit un design de camion inspirat de opera artistului spaniol Joan Miró.

De această dată, capul tractor Volvo FH are un design special inspirat de artistul spaniol Piet Mondrian, în combinație cu un portret al lui John Lennon. Tema ”Give peace a chance” este împrumutată de asemenea de la fostul lider al trupei Beatles.

Dar lista surprizelor nu se oprește aici. Pe peretele din spate al cabinei, Ray Hill a aplicat o banană cu bandă adezivă. Aceasta a fost inspirată de opera artistului italian Maurizio Cattelan, vândută anul trecut la o licitație din Miami cu 120.000 de euro.

Noul camion al lui Henrik Guldager a fost proiectat pentru a fi expus la IAA 2020. Dar cum expoziția a fost anulată, camionul face acum un turneu promoțional la dealerii Volvo Trucks din Danemarca.

Adaugati comentariu